Vad är tecken på förgiftning?

förgiftning är ett allvarligt medicinskt tillstånd som drabbar tusentals kvinnor varje dag, och visar upp ofta under graviditeten. Kvinnor över 35 år och överviktiga kvinnor löper störst risk att utveckla preeklampsi. Medan det finns inget känt botemedel än förlossningen, förstå de tre viktigaste tecknen på förgiftning kommer att hjälpa dig om du har utvecklat detta villkor, så att du kan förebygga uppkomsten av havandeskapsförgiftning.

förhöjt blodtryck

Högt blodtryck under graviditet är en kontrollampa tecken på förgiftning. Eftersom det gäller förgiftning, är förhöjt blodtryck definieras som två separata avläsningar av 140/90 eller högre, fattas minst sex timmars mellanrum.

Äggvita i urinen

Förekomsten av protein i urinen indikerar förgiftning. Din läkare kommer att beställa en enkel labb test för att avgöra om proteinerna finns i din urin.

Hyper-Reflexia

Överdrivna reflexer är det tredje tecknet av förgiftning. Din läkare kommer att testa dina reflexer för att se om det är några avvikelser. Patienter med preeklampsi uppvisar ovanligt snabba reflexer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.