äpple behandling för reflux

Sura uppstötningar är ett vanligt symptom för människor i alla åldrar, och det finns flera over-the-counter mediciner som kan lindra obehaget. Men några av de bästa behandlingarna hittar rätt i din fruktkorg. Äpplen är en effektiv "medicin" för detta tillstånd, och att äta frukt erbjuder ett antal ytterligare hälsofördelar

Acid Reflux Definition

sura uppstötningar, som också är känd som gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), som händer när magen vätskor är Regurgitated tillbaka till matstrupen, som orsakar en brännande känsla i bröstet.

Hur Äpplen lindra Acid Reflux

Äpplen är en naturlig antacida. När kroppen börjar producera mer magsyra under matsmältningen, äta ett äpple skickar en signal till kroppen att tillräckligt syra har skapats, som stoppar reflux och lindrar magont.

När man ska äta äpplen

Om du drabbas av sura uppstötningar ofta, är det bäst att tugga några bitar av rå äpple före en måltid för att öka salivproduktionen. När kroppen har skapat tillräckligt saliv, kommer den att generera inte mer magsyra än nödvändigt.

Vilken typ av äpplen till Eat

Red Delicious äpplen är bäst för att behandla sura uppstötningar, eftersom röd hud innehåller höga halter av quercetin, en antioxidant som hjälper matsmältningen och förhindrar matstrupscancer.

hur ofta Ät äpplen

Det finns faktiskt en del sanning i "äpple om dagen" teori, äta ett äpple på morgonen före frukost kan hjälpa matsmältningen hela dagen. Några bitar av ett äpple för en lätt efterrätt hjälpa processen den mat du ätit till middag, vilket kommer att göra mer vilsam sömn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.