Hur får jag en gratis CPAP-maskin?

Sömnapné är ett tillstånd som kännetecknas av blockering av luftvägarna och andningsorganen störning under sömnen, och den gyllene standarden för behandling är kontinuerlig CPAP eller CPAP. CPAP maskiner är i allmänhet omfattas av sjukförsäkring, men det finns många oförsäkrade och underinsured amerikaner som inte har råd denna utrustning ur fickan. Fri och låga alternativ kostnad existerar för dem som behöver

undanröjande av hinder för åtkomst

De höga kostnaderna för CPAP, bilevel och andningshjälp bistånd (VPAP) maskiner kan vara ett oöverstigligt hinder för dem utan ekonomiska resurser att köpa kapitalvaror medicinsk utrustning. Det är en ideell organisation som specialiserat sig på att avlägsna hinder för CPAP tillträdet för personer med bristfällig försäkring. Vakna i Amerika är en oberoende ideell baserad i Philadelphia, Pennsylvania, med 501 (c) (3) status. Individer i behov kan ansöka om att vakna i USA: s CPAP lättnad program genom att ladda ner ett program.

Krav

För att få gratis utrustning, är det nödvändigt att visa finansiella behov, brist på försäkringsskydd och det medicinska behovet av CPAP som indikeras av en polysomnogram eller sömn studie. För dem som inte kan komma åt en sömn studie, erbjuder vaken i Amerika en täckning program som kallas sömn studie Relief program för de behövande.

Donera till ge fri tillgång till andra

Det är genom generositet andra som program såsom Vakna i Amerika kan erbjuda gratis och låg kostnad bistånd till dem som ekonomiska problem. Om du har en CPAP maskin i bra skick som är mindre än tre år gammal, kanske du kan skänka den genom donation lättnad programmet, beroende på utrustning. Ekonomiska bidrag är också till stor hjälp för att säkerställa tillgången för dem som inte kan komma åt denna viktiga varaktig medicinsk utrustning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.