kommer naturlig kokosolja lägre kolesterol?

Förutom att vara väldigt frisk, är naturlig kokosolja sägs sänka kolesterolvärdet. Raw, obearbetade kokosolja används för olika ändamål, från hudvård till en tillsats i recept. Animaliska fetter är allmänt känd för att vara ohälsosamt, som orsakar cancer, och höjer kolesterol, men unhydrogenated vegetabiliska oljor, särskilt rå kokosolja, kan ha en positiv effekt på kolesterol. Anledningen har att göra med hur kroppen bearbetar olja

Natural vs Bearbetat

Dr Mary Enig, expert i funktionen av vegetabilisk olja i människokroppen, stater som bearbetas kokosolja är mycket ohälsosamt och höjer kolesterolet på grund av närvaron av hydrerade oljor, som kroppen har en svår tid bearbetning (se Resurser). Däremot innehåller naturlig kokosolja några farliga härdade fetter. Nyligen genomförda studier har visat att obearbetade kokosolja faktiskt höjer det "goda" kolesterolet och samtidigt sänka det "onda" kolesterolet.

kolesterol i kroppen

En fet molekyl består av kolatomer och väte. Om det finns fler väteatomer, anses det mer "mättade" och därför har en positiv effekt i människokroppen. Naturlig kokosolja kan sänka kolesterolet grund av dess höga laurinsyra innehåll, som också har antimikrobiell och antivirala egenskaper utöver kolesterolsänkande egenskaper, enligt NaturalNews. com, en medborgarjournalistik webbplats.

Konsumtion

NaturalNews. com rekommenderar att folk ska konsumera ungefär tre till fyra matskedar naturell kokosolja per dag för att sänka kolesterol och bekämpa virusinfektioner. Du kan enkelt konsumera detta belopp om du infoga oljan i en smoothie blandat med lite frukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.