hjärta nyttiga snacks att sänka kolesterol

Är du en stekt mat, cheesy pizza och rött kött missbrukare? Dessa frestelser, och i överskott, kommer sannolikt driver upp ditt kolesterolvärde. Efter år av ohälsosam mat, kan det vara svårt att identifiera vilka livsmedel som gör dig skada, och som kan ha motsatt effekt. Fortfarande, med några enkla förändringar i din kost kan du äta faktiskt ditt sätt att sänka kolesterolet

Du behöver:.
Eukalyptusolja
. Varmvatten.
Kastrull, vattenkokare för te eller förångaren.
Handduk.
Olivolja, sesamolja eller mandelolja.
 

Identifiera dåliga livsmedel och skära ner

Enligt Jane Borchers, en dietist med förebyggande Kardiologi kliniken på Stanford Hospital, minska mättat fett, fett och kolesterol som innehåller livsmedel är ett bra sätt att börja sänka din LDL (low density lipoprotein) eller det onda kolesterolet. Kost är ett av de enklaste sätten att påverka dina kolesterolnivåer.

Mättat fett Replacements

Kärlek mejeri? Byt till 1 procent eller fettfri skumma mjölk. Välja ett minskat fet ost och gräddfil. Istället för glass prova en isglass, frusen yoghurt eller soymilk produkt.
Köttätaren? Välj kalkon över marken nötkött i hamburgare och recepten som kräver färsen. Prova en veggie varmkorv på din nästa cookout, i stället för en fettrik Wiener. Undvik korv och bacon med frukost, försöka få en skål med färsk frukt i stället. Och på tal om frukost, hoppa kommersiella muffins, scones, munkar och liknande. Prova en banan och en proteinbar istället.

Candy bar missbrukare? Choklad kan ha positiva hälsoeffekter, men godis är hög i mättat fett. När du sugen på en eftermiddag mellanmål, prova frukt med yoghurt eller ett paket av nötter istället för en chokladkaka från automaten.

Better Than transfetter

Nästan allt du ta på närbutik eller som är stekt på en snabbmatsrestaurang kommer att vara hög i transfetter. Undvik stekt mat såsom pommes frites och välja en sallad med en lätt dressing. Kom ihåg att klä vad tillför fett och kalorier till sallad. Använd det sparsamt.

Köp en transfett fri margarin för bakning och som ett uppslag, snarare än sticka margarin, som är laddad med transfetter.

Livsmedel ska undvikas

Borcher rekommenderar äter inte mer än två äggulor varje vecka. Orgel kött är inte heller rekommenderas. De flesta amerikanska kött portioner är mycket större än det rekommenderade beloppet. Väg dina portioner för att undvika att äta för mycket kött. Fem till 6 oz. en dag med magert kött är allt du behöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.