är ananas bra att sänka kolesterolvärdet?

Högt kolesterolvärde kan leda till fet bygga upp och fettinlagring i blodet och artärer. Det kan leda till hjärtinfarkt, stroke, diabetes och högt blodtryck. Många saker lägre kolesterolnivåer, inklusive att äta ananas

Funktioner

Ananas är rikt på vitaminer, mineraler och näringsämnen. Den bromelain innehållet i ananas gör dem utmärkta att hjälpa matsmältningen av proteiner och förebygga överflödigt fett och protein från svävande i blodet.

Funktion

"Whole Foods Encyclopedia" rapporterar att bromelain, som finns i ananas, minskar också överdriven koagulation av blodet till följd av tilltäppta artärer och trög blodcirkulationen orsakas ofta av högt kolesterol.

Betydelse

Ananas är rika på vitamin C, och fördelar kommer från dess antioxiderande egenskaper. De är nyttiga i kampen bort skadliga fria radikaler som uppmuntrar plack bygga upp leder till åderförkalkning och diabetes hjärtsjukdom.

Överväganden

Ananas är den enda ätbara källan multifunktionella bromelain. Dessutom är det låg fetthalt och kalorier samtidigt leverera många vitaminer. Pineapple har en söt, saftig och exotiska smak och är en av de mest hälsosamma livsmedel tillgängliga.

Potentiella

Ananas hjälper till att förhindra blodproppar, hålla plack bildas i blodkärlen och ger antioxidant och anti-inflammatoriska fördelar. De är njöt färska, konserverade, Juiced och i kapselform.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.