hur du lägger till några enkla livsmedel att sänka ditt kolesterol

Det finns över 105 miljoner vuxna amerikaner som har högt kolesterolvärde. Klart, gör goda val av livsmedel är ett problem för dem och resten av oss också. Även kosten val kan vara svårt, kan kostnaden för att hantera detta hälsoproblem genom medicinering vara häpnadsväckande och en riktig budget Buster. Om du vill lägga på problemet, vissa människor har betydande biverkningar från medicinering. Sedan finns det människor vars högt LDL-kolesterol nivåer inte svarar på den medicinering
1.
När det finns en artikel om att sänka "LDL" eller det onda kolesterolet, det oftast börjar med att lista de livsmedel som bör inte ätas: glass, fet mat och smör vanligtvis toppar listan som kända brottslingar. Men denna artikel handlar om några livsmedel som du kan lägga till din dagliga kost för att minska HDL. I själva verket, ätit tillsammans, de kan vara lika effektiv som att ta ett receptbelagt läkemedel för att sänka kolesterolhalten Det är inte min åsikt, men yttrandena från FDA efter att ha granskat omfattande forskning på dessa livsmedel.
2.
Lägga sådana livsmedel som fisk (full av omega 3-fetter), valnötter, havregryn och livsmedel som har berikats med växtsteroler eller stanoler kan hjälpa till att kontrollera kolesterol. Det finns även forskning som visar att när de kombineras, dessa livsmedel blir super kolesterol soldater och har möjlighet att minska LDL-kolesterolnivåerna.
3.
Detta är en kamp som du inte behöver kämpa själv. Du behöver verkligen den input och hjälp från din läkare. Han kan beställa de tester som du behöver för att avgöra vad dina kolesterolnivåer är och han kan tala om var de borde vara. Han kan följa dina framsteg och avgöra om du skulle ha nytta av medicinering.
4.
Lägga dessa livsmedel till din diet betyder inte att du kan fortsätta att äta som vanligt och förvänta dig att LDL-kolesterol nivå att sjunka på egen hand. Du måste fortfarande göra bra, hjärtat hälsosamma alternativ varje dag. Motion måste vara en del av en sund livsstil plan och glöm inte engagemang. En rejäl dos av det räcker långt


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.