hur man kan minska parasiter med ett pH-balanserad kost

Parasiter kräver en mängd att leva, och när de kommer in i kroppen kan de leva i tarmarna hos människor och djur. Men de behöver rätt miljö att blomstra. I ohygieniska situationer kan parasiter överföras från förorenad mat, men det är allmänt sett att medan en del människor blir våldsamt sjuk, andra behålla hälsan. En av de främsta anledningarna till detta är att vissa människor har starkare immunförsvar än andra. Förmågan hos immunförsvaret att skydda kroppen och minska inre parasiter kan ökas genom att balansera kroppens pH-nivåer. Här är några steg som du kan vidta för att skapa en hälsosam, alkaliska och pH-balanserad tillstånd av kroppen där skadliga bakterier, svamp, jäst och mikroorganismer som parasiter inte kommer att kunna växa
1.
Lär dig mer om vad mat är syrabildande och vilka livsmedel är basiska bildar grund mat vi äter kan förändra vår kropp pH nivån. Det normala blod en människa kommer att vara något alkaliskt med ett pH-värde 7. 356 på pH-skalan.
2.
Undvik syrabildande livsmedel. Livsmedel som innehåller stora mängder socker, majssirap, vete och enkla kolhydrater-inklusive traditionell häftklamrar som godis, läsk, kaffe, te, bröd, ris, potatis och pasta-är syrabildande livsmedel. En hög syra balanserar skapar höga nivåer av jäst och svamp inne i kroppen som hjälper parasiter lever och föröka sig i vävnader och organ av sina infekterade mänskliga värdar.
3.
Undvik stora mängder av traditionella proteinrika livsmedel som ägg, ost och kött eftersom de också i slutändan leda till högre syra i kroppen.
4.
Ät mer alkaliska foods. Consume minst 80 procent av alkaliska utgör livsmedel, inklusive grönsaker, grönsaker, groddar, sojaprodukter och de flesta typer av frön. Gör aldrig mer än 20 procent av din kost neutrala eller sura skapa livsmedel.
5.
Drick mycket rent, renat vatten för att hjälpa spola ut parasiterna. Basiskt vatten har ett pH-värde mellan 9 och 11 på pH-skalan och har rapporterats att neutralisera skadliga surt avfall och försiktigt isär parasiter från vävnader och organ.
6.
god hälsa! När pH-balans uppnås, den sura miljö och grogrund för parasiter elimineras. Parasiterna kan inte enkelt reproducera, och de återstående parasiter så småningom dör ut.

Tips och varningar


 • Överväg att lägga till grön mat näringstillskott till din diet.
 • få mycket motion och frisk luft.
 • Ha en bra rutin och gå till sängs i tid för att hålla immunförsvaret starkt.
 • Undvik stressande situationer som kan öka laktatdehydrogenas nivåer i kroppen.
 • Kontrollera med din läkare innan du gör extrema förändringar i ditt befintliga kosten.
 • Detta råd är inte en ersättning för professionell, legitimerad läkare och sjukvård.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.