funktion av pregnenolon

Pregnenolon är en typ av steroid som produceras av kroppen. Enligt American Cancer Society, är pregnenolon en föregångare till alla andra steroidhormoner i kroppen, inklusive östrogen, androgen och progesteron

Funktion

Marknadsförare av pregnenolon hävdar att använda kosttillskott hjälper till att förhindra minnesproblem och skära ned på stress och depression. Men andra tillverkare hävdar att pregnenolon också hjälper många förhållanden, från cancer till klimakteriet och benskörhet.

Överväganden

Enligt American Cancer Society, tog de flesta av de stora studier om pregnenolon plats i 1940-talet, och inte utnyttja modern teknik. Sedan dess har upptäckt och forskning av andra hormoner visat att de är mer användbara för din hälsa än pregnenolon.

Potentiella

Vissa djur studier har visat att pregnenolon kan vara till hjälp för att förbättra minnet ensam, medan ingen människa studier har visat någon positiv funktion. Enligt American Cancer Society, kan pregnenolon leda till hormon-tumörer, som till exempel prostata-och bröstcancer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.