regelbunden motion tips

Genom att anta en konsekvent träningsrutin, du kan behålla din vikt, och du minska risken för vissa sjukdomar såsom hjärtsjukdomar och cancer. Att nöja sig med en workout rutin kan bevisa utmanande. Ett pressat schema kan störa träning, liksom brist på motivation. Men det finns sätt att förbättra samstämmigheten i ett träningsprogram.

Välj pass du njuta

En tråkig träning eller motion rutin kan förstöra din motivation att komma i form och bibehålla en hälsosam kroppsvikt. Ett regelbundet träningsprogram behöver inte innebära att titta på en timme långa träningen band eller varaktig en ansträngande klass på ditt lokala gym. Det finns otaliga sätt att utöva och hålla formen. Om du föredrar utomhusaktiviteter, överväga att köpa en cykel och rida runt kvarteret eller en park. Simning, jogging eller promenader makt finns andra alternativ för utomhus träning. Dancing är ett annat bra träning för att hjälpa dig bränna kalorier och gå ner i vikt, eller så kan du infoga en annan rolig aktivitet som rullskridskor.

Spela musik

Motion är ansträngande, och om du inte är van vid regelbunden verksamhet, kan du känna dig trött inom några minuter börjar ett träningspass. Upbeat bakgrundsmusik medan jogging, löpning eller cykling kan ta fokus från träningen och hjälpa dig att behålla en stadig takt.

Få tid för motion

Att välja en specifik tidpunkt på dagen för att träning kan hjälpa dig att behålla en ordinarie schemat. Granska schemat i början av varje vecka och bestämmer den bästa tiden att införliva motion i ditt dagliga liv. En vanlig fitness program kan omfatta att vakna upp tidigt på morgonen och träna innan arbetet, eller hålla sig till en tid på kvällen.

Börja långsamt

Även om du är ivrig att komma i form och släppa ett par extra pounds, hoppa in i en stor genomslagskraft utöva rutin kan skada dina muskler och leder. Börja långsamt och successivt bygga upp din takt som din tolerans ökar. Du kan börja med 20-minuters långsam promenad, och sedan flytta in i en längre effekt promenad eller joggingtur.

Hela kroppen pass

Vissa övningar inriktade på specifika områden på kroppen. Medan cardio pass bränna fett och kalorier och hjälpa att bidra till en smalare kropp, kan en total-body träning omvandla hela kroppen. Överväga att införliva andra typer av träning för att stärka och tonen musklerna i benen, lår och mage som utfall, knäböj och sit-ups. Använda motstånd band eller vikter hand kan förbättra muskeltonus i din famn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.