eksem behandling med cetaphil

Den vanligaste typen av eksem är en kronisk brännande, kliande utslag som kallas atopisk dermatit (AD). Även AD har många orsaker, är det ofta förenat med torra, spröda huden. Att hålla huden fuktig med petroleumbaserade produkter eller lösningar kan bidra till att minska obehagliga symptom. Cetaphil är en sådan hudläkare rekommenderar produkten

Betydelse

Mayo Clinic konstaterar att eksem är en långvarig inflammation i huden. Det börjar ofta i spädbarnsåldern och varar in i vuxenlivet. Egenvård åtgärder, som att undvika tvålar till förmån för mild rengöringsmedel och tillämpa krämer eller salvor kan lindra klåda.

Expert Insight

Cetaphil erbjuder "Restoraderm Skin Återställa Moisturizer" som är framtagen för eksem-benägen hud , enligt tillverkaren. Den innehåller återfuktande glycerins, lanolins och silikoner. Cetaphil mjukgörande kräm är hög i petroleum, som också rekommenderas. Cetaphil produkter är fria från parfym, parabener och mutter oljor-som alla kan vara irriterande för huden.

hudvård

The National Association Eksem råd hjälp av krämer och baser petroleum, tillämpa dem på huden inom tre minuter efter bad med varmt vatten. Cetaphil kan vara en del av en Eksem lidande dagliga hudvård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.