göra bröstförstoring piller orsaka viktökning?

Trots all reklam, är bröst tillbehör piller allmänt betraktas som ineffektiva och kan ha oönskade bieffekter som viktökning

Östrogen Effect

Bröstförstoring piller verkligen kan orsaka viktökning om de innehåller fytoöstrogener, finns ämnen i växter som är mycket lik den mänskliga hormonet östrogen.Eftersom fytoöstrogener i många piller bröstförstoring är så liknar östrogen, är deras mekanism för förbättring också liknande-vätskeansamlingar i bröst och andra vävnader, och därför viktökning.

Fytoöstrogen Enhancement

Enligt sajten Drugstore. com, en gemensam fytoöstrogen används som ett komplement och finns i vissa bröstförstoring pillsis silverax och "personer med högt blodtryck eller hjärtsjukdom bör inte använda silverax. Eftersom av sin likhet med östrogen bör kvinnor med östrogenberoende cancer eller de som tar p-piller eller östrogenbehandling inte använda den. "

Icke-fytoöstrogen Enhancement

Andra Enhancement Pills hävdar att öka bröst genom att" öka lagring av fett i bröstet bindväv, "men kroppen fett är en tät substans och mer av det skulle därför orsaka viktökning också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.