hip kapsel sträcker

Stretching är det viktigt att behålla rörelseomfång och bekväma rörelser. Höfterna är en plats där mycket spänning kan bygga, inte bara på grund av dagliga stress utan också på grund höft sträckor är inte lika vanligt som andra sträckor. Höftleden kapsel är vad möjliggör bekväm förflyttning av benet. Hip ledkapseln smärta är oftast orsakas av senor och ligament i gemensamma blir spänd. Denna spänning kan lindras med några enkla sträcker rikta höftleden kapsel

Frontal Stretch

Ligg platt på rygg på kanten av en säng. Bädden bör vara minst två meter från marken. Flytta benet som är närmast kanten av sängen bort av madrassen och låt det hänga ner mot golvet. Du bör känna ett lätt stretch i framsidan av benet och upp mot höften. Sträck benet ned mot golvet en aning för att sträcka ut höften kapsel. Håll denna sträcka för en minut innan du upprepar på andra sidan.

Side Stretch

Ligg platt på rygg i mitten av en säng, alternativt denna sträcka kan förformade liggande på en matta på golvet. Ta ett knä mot bröstet och sedan böja benet över det motsatta benet och sänk knä i golvet på den motsatta sidan. Låt din höft att vända med benet, vilket skapar en sträcka längs din sida och genom höften. Du kan känna din ryggrad justera med denna sträcka, bli inte rädd. Håll denna position i en minut innan han återvände benet till utgångsläget och upprepa med den andra sidan.

Bakre Stretch

Sitt på golvet i ett kors position, notera vilket ben är ovanpå den andra. Luta dig framåt, hålla ryggen rak och titta mot golvet. Fortsätt framåtlutad tills du känner en sträcka i höften av ena benet. Detta bör vara det ben du antecknade tidigare som är på toppen av det andra benet. Håll denna sträcka i en minut innan han återvände till utgångsläget. Omvänd det sätt som du sitter med benen i kors, vilket underbenet till toppen, och upprepa.

Varning

Aldrig sträcka till den grad av smärta. Detta är ett tecken på att du skadar dina muskler, sträcka endast så långt som känns bekvämt. Alltid rådgöra med din läkare innan du påbörjar någon ny övning eller sträcker rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.