hur använder jag tandkräm på akne brinner?

Acne eller finnar, kan vara en olägenhet. Förutom att drabbade känna sig självmedveten om skadade utseendet på sin hud, akne också kan bränna och irritera också. Även om det finns akne behandlingar på marknaden, erbjuder tandkräm en billig åtgärd för vissa akne drabbade. Om du använder tandkräm till din akne ska du göra med försiktighet. Acne som brinner kräver delikat behandling så att du inte irritera huden ytterligare
1.
Välj en tandkräm som är i pastaform snarare än gel, ger råd till Acne Assassin webbplats. Denna anläggning förklarar att färsk mynta saft har använts för att bekämpa akne, och det kan vara samma fastighet i tandkräm som hjälper till med finnar. Därför använder en tandkräm med mint i dess beståndsdelar för att torka upp utbrott.
2.
Skölj ansiktet med kallt vatten och klappa den torr med liten trasa för att avlägsna all smuts och makeup .
3.
Applicera en ärtstor mängd tandkräm till varje akne gupp. Klappa klick på försiktigt och avstå från att gnugga in den Applicera tandkräm bara dina finnar och behålla den på din hud för att minska irritation, varnar Acne Assassin.
4.
Tillåt tandkrämen att stanna kvar i ansiktet i ca 10 till 15 minuter. Om det börjar brinna innan dess, ta bort den omedelbart och tvätta området.
5.
Splash kallt vatten mot ansiktet och försiktigt gnugga tandkräm bort med fingret.

6.
Pat huden torr med en mjuk trasa.

tips och varningar


 • Se din husläkare eller en hudläkare om du fortsätter att ha akne som är känsliga eller allvarliga.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.