hur du köper Ipecac

Utvecklad i 19th century, Ipecac eller Ipecac sirap, är ett kräkmedel, ett ämne som orsakar en patient att kräkas efter intag. Ipecac uppfanns som en åtgärd mot förgiftning och är fortfarande tillgängligt idag. Men med framsteg inom vetenskap, säkrare och effektivare motgift finns

Origins

Enligt "Ursprung och användning av Ipecac" av HH Fisher, Ipecac sirap upptäckte ursprungligen som ett botemedel för dysenteri i den 17: e talet, kommer från Cephaelus Ipecacuana anläggningen. Bernadino Gomez, en 19th century portugisiska forskare, utvecklat Ipecac's kräkningscentrat egenskaper.

Var du kan köpa

Trots Ipecac sirap är inte längre säljs över disk på apotek i USA kan du köpa den online utan recept . Exempelvis Amazon. com lager Ipecac i tablettform och saveslives. com bär Ipecac sirap på auktion.

Varning

Säkrare och effektivare motgift gift finns på marknaden, t. ex. medicinskt kol. Om du av misstag intar ett gift, ring 911 eller den lokala Poison Control Center, vilket kommer att ge akut hjälp om det behövs.anger också den tidning Adolescent Health att personer med ätstörningar som bulimia nervosa kan missbruk Ipecac. Ipecac missbruk kan leda till olika hjärt-frågor så allvarligt som döden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.