hur du tar bort alltför öronvax

Den typ och mängd av öronvax en person producerar är lika individuell som person. Vissa människor producerar öronvax som är mer på den våta sidan och andra producerar öronvax som är torr. Vax är nödvändigt för att hälsa och kondition i örat, men när för mycket vax produceras och örat blir igensatt, kan det påverka hörseln och orsaka obehag
1.
Luta huvudet så det drabbade örat är vänd uppåt. Dra ytterörat försiktigt bort från huvudet för att öppna upp i hörselgången. Drop tre droppar rumstemperatur olivolja till innerörat med hjälp av ett öga pipett.
2.
Luta huvudet i tre till fem minuter så att olivolja för att köra ner i hörselgången och mjuka överdriven öronvax. Torka bort överflödigt olivolja från utsidan av örat med hjälp av en ren trasa. Olivolja löser naturligt vax, vilket gör det lättare att ta bort inifrån örat.
3.
Häll rumstemperatur vatten i en gummi spruta. Luta huvudet igen med det drabbade örat uppåt. Sprutar in vatten i örat, långsamt, så kommer små bitar av vax lossna och arbeta sig ut ur örat.
4.
Vrid huvudet så det drabbade örat är vänd mot golvet. Låt vax för att lossa och flytta genom hörselgången. Använd tops att ta bort vax som är nått öppnandet av örat.
5.
Torka insidan av örat att se till infektion inte utvecklas till följd av vatten eller fukt i örat . Rum tre droppar av tvättsprit i ögat pipetten och släppa in i örat.
6.
Luta huvudet så örat är uppåt i en minut och låt tvättsprit för att arbeta sig genom hörselgången. Då luta örat mot golvet för ett ögonblick att säkerställa tvättsprit resor ut ur örat. Torka insidan och utsidan av örat med en ren handduk.

Tips och varningar


 • Vissa vax i örat är viktig för hälsan hos örat. Ta inte bort alla vax eller använder dessa örat steg vax avlägsnas överdrivet.
 • Se en läkare för ständiga problem öronvax.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.