hur man bär tennisarmbåge stöder

Begreppet "tennisarmbåge" kan vara missvisande, eftersom alla idrottare som använder sina vapen, inklusive golfare och spelare baseball, kan drabbas av skadan. Lateral epikondylit, korrekt namn för tennisarmbåge, orsakar smärta och inflammation runt armbågsleden. Medan området i sig inte kan visas svullen, smärta receptorer blir extremt känslig, vilket resulterar i smärta när de utför enklare uppgifter som att skaka någons hand. Idrottare kan välja från en mängd olika stöd till hjälp för stöd i tillfrisknandet från lateral epikondylit.
1.
Använd en armbåge support eller värme hållaren direkt på armbågsleden i två till tre timmar per dag för att behandla smärta eller svaghet. Dessa stöd förbättra blodcirkulationen i området, minska smärta.
2.
Fäst en epikondylit spänne runt underarmen 1 1 /2 till 2 inches från armbågsleden. Den största delen av spännet bör vara närmast till armbågen. Denna typ av stöd komprimerar senorna i armen, använda mer påfrestningar till musklerna i underarmen än de nära armbågen.
3.
Linda en tennisarmbåge stag på samma plats som epikondylit lås. Packa in den tätt, så det utövar påtryckningar på armen, men inte så mycket för att minska cirkulationen till underarmen. Denna typ av ortos gäller allmänna trycket på underarmen istället för direkt tryck till armbågen senor.
4.
Bär ditt valda stödsystem för två till tre timmar per dag eller när du utför vardagliga sysslor som ett smärtstillande medel. Bär inte dessa stöd under längre perioder, eftersom de kan resultera i armbågen muskel försämring eller stam till musklerna där de omdirigera energi.

tips och varningar


 • Rådfråga en läkare eller terapeut sport om vilket stöd alternativet är bäst för dig. Du kanske behöver någon att hjälpa dig att använda stöd bitar att din underarm.
 • Bära stöder till stöd med healing är inte en ersättning för en korrekt medicinsk behandling eller vila en tennis skada. Om det gemensamma gör ont, måste det vara utvilad, eller du kan förvärra skadan.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.