hur man kan stoppa en rodnande torrent

Vissa människor verkar alltid lugn och samlad. De vet hur man håller sig lugna oavsett vad omständighet. Andra däremot, kan vara mer blyg, mer obekväma eller helt enkelt mer uttrycksfull och ständigt sänder sina känslor för världen om de vill eller inte. Människor som är benägna att alltför rodnande faller under den andra kategorin och är ofta besvärade av ofrivillig reaktion av deras kinder till en mängd olika situationer. Rodnad uppstår när blodet rusar till ansiktet, vilket gör att kinderna att vända rosa eller rött och ofta händer när personen är obehagligt eller orolig. Det finns ingen perfekt lösning, finns det några saker som kan göras för att hjälpa
1.
Se en läkare för att fastställa orsaken till din höga rodnande. De vanligaste orsakerna är rosacea, en hudsjukdom som presenterar med överdriven rodnad på huden i ansiktet, och social fobi, en psykisk sjukdom som får dig att frukta sociala interaktioner.
2.
Diskutera med läkare vad som kan göras för din specifika situation. För rosacea kan undvika miljömässiga faktorer hjälpa till att stoppa rodnande torrents, som sol och vind exponering, tung träning och varmt och kallt väder. För social ångest, lära sig hur man handskas med sociala situationer och få förtroende kring andra kommer att ge dig mer kontroll över rodnande torrents.
3.
Sätt dina lösningar i praktiken. Om du befinner dig mitt i en situation som kommer att orsaka en uppblossande, ta bort dig från situationen i syfte att få kontroll.

tips och varningar


 • Rosacea kan förvärras eftersom tiden går. Någon med rosacea kan börja märka synliga blodkärl i deras kinder, vilket kommer att orsaka rodnad i rodnande att mörkare också. I extrema fall som dessa, kan läkare ordinera medicin eller operation för att avlägsna blodkärlen och bidra till att korrigera problemet.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.