jämför blod systemen glukosmätning

Blodglukosmätningar-system kan du enkelt och bekvämt hålla koll på din blodsockernivå hemma. Allt som krävs är ett litet urval av blod på en tum lång provning band, som sedan sätts in i en liten läsare

Tidsplan

Hur lång tid tar det att få ett resultat? Vissa system kan ge dig ett resultat på mindre än fem sekunder, medan andra kan ta längre tid.

Storlek

Hur stor blodprov har produkten behöva ge dig ett korrekt resultat? Några behöver ett prov så små som 0. 6 UL, medan andra kan behöva ett större prov.

Läge

Var kan du testa? Vissa system kan du testa på armen, en del på fingret och en del på handflatan. Andra tillåter dig flexibilitet genom att ge dig möjlighet att testa i två eller alla dessa platser.

Överväganden

Tänk vad som erbjuds med varje system. Är det innehåller allt du behöver för att komma igång, eller kommer du att sitta köpa en massa extra, men nödvändiga, till poster använda produkten? Även om utrustningen finns allt för att komma igång, kan ett system med fler "Extras" som varar längre än ett annat system. Också överväga vilka system erbjuder en garanti och hur länge. Några garantier kan vara så lång som fem år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.