jämföra blodsockret monitorer

Blodsocker-monitorer är det bästa sättet för diabetiker att hålla koll på deras blod socker hemma. Med bra blodsocker övervakning, kan diabetiker förbättra sin hälsa och minska risken för komplikationer

Grundläggande funktioner

Alla glukos monitorer idag. är lätta, har en digital avläsning, och ger dig en läsning på mindre än en minut. Många är gjorda för att testa blod tas från olika platser, vilket innebär att du kan testa från fingertoppen eller armen. Blodglukos övervakar kräver användning av teststickor. Innan du köper en monitor, jämföra priser för de teststickor som används, eftersom de utgör en ständig kostnad.

Förbättringar

Bildskärmar användas för att begära kodning innan en ny leverans av teststickor, men vissa bildskärmar inte längre finns. Många skärmar levereras med programvara så att du kan ladda ner bildskärmens information till din dator. Bildskärmar produceras nu som placeras under huden för kontinuerlig glukosmätning.

Överväganden

Vill du ha en grundläggande bildskärm, eller en med fler funktioner? Vilken storlek föredrar du? Är någon av de kostnader som omfattas av sjukförsäkringen? Har din försäkring kräver ett visst märke? Vill du ha en bildskärm som lyser i mörkret? Oavsett din budget eller dina behov, finns det en bildskärm som passar dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.