naturliga sömn rättsmedel för vuxna

Mellan 50 och 70 miljoner amerikaner lider med sömnstörningar, speciellt sömnlöshet. Sömnlöshet är ett tillstånd som orsakar svårigheter att somna eller att sova. Det finns två typer: primär insomni och sekundära (komorbid) sömnlöshet. Ett genomsnitt av åtta av 10 personer som lider med denna sjukdom tros lida av sekundär sömnlöshet orsakad av sjukdomar, medicinering och substans intag, bland andra orsaker. Primär insomni orsakas oftast av långvarig stress och svåra känslomässiga situationer.

Valerian

Den naturliga sömn rättsmedel Valeriana (Valeriana officinalis) är en ört som kommer från en perenn-typ växt med ursprung från Asien och Europa. Det har använts sedan antikens Rom, och det säljs som ett komplement i USA, arbetar som ett milt lugnande medel och medhjälp till personer som lider av nervösa spänningar och sömnlöshet. Tillägget är gjord med hjälp av växtens rötter och stjälkar.

Melatonin

Melatonin (N-acetyl-5-methoxytryptamine) är ett naturligt produceras hormon som bildas i hjärnan i tallkottkörteln. Det används regelbundet som ett alternativ sömn rättsmedel för personer som lider av jetlag, sömnproblem och andra tillstånd inklusive ADHD, epilepsi, irritabel tarm (IBS) och solskador. Om den används som en naturlig sömn rättsmedel, bör vuxna tar mellan en och tre milligram melatonin en timme före sänggåendet. Ta inte högre dos utan medicinsk rådgivning, eftersom melatonin i höga doser kan orsaka ytterligare oro. Melatonin säljs i kapslar, grädde, sugtabletter och tabletter, men det är bäst att rådgöra med din läkare innan du tar tillägget. Biverkningar kan inkludera minskad libido och spermier, yrsel, huvudvärk, irritabilitet, manlig bröstförstoring (gynekomasti) och magkramp. Gravida kvinnor rekommenderas att inte ta denna produkt under graviditet och amning.

Passion Flower

passion blomma, även känd som Corona de Cristo, kan användas som ett naturligt alternativ för sömnstörningar. Söka professionell medicinsk rådgivning innan man försöker rättsmedel passion blomma, som kosttillskott kan interagera negativt om den används tillsammans med andra lugnande medel. Passion Flower levereras i två former: flytande och tabletter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.