rättsmedel för munsår med ättika

Enligt herpesvirus Association, omkring sex av 10 personer bär herpes simplex virus, som orsakar munsår. Även om det finns många kommersiella behandlingar, gemensamt hushåll ingrediens, äppelcidervinäger, har hittats effektivt vid behandling och förebyggande av munsår.

Behandla Befintliga munsår

Att behandla en befintlig munsår med äppelcider ättika, häll några droppar på en bomullstuss och applicera på det drabbade området flera gånger per dag. Tillämpning av ättika kommer att minska munsåret smärta och varaktighet. Äppelcidervinäger ska inte tillämpas på öppna sår, eftersom det är ganska surt och kan orsaka en brännande känsla.

Ökad Styrka

Citronsaft är också till nytta i kampen mot munsår. För att öka styrkan av äppelcidervinäger, blanda den med lika delar citronsaft och tillämpas. Liksom äppelcidervinäger, är citronsaft rekommenderas inte för öppna sår.

Munsårsplåster Förebyggande

Äppelcidervinäger fungerar också som ett munsår förebyggande metod. Lägg till en tesked vinäger ansikts lotion eller toner för utvärtes bruk. Äppelcidervinäger kan också tas oralt. Den vinäger är surt och obehagliga för vissa, så det är klokt att börja långsamt genom att dricka en eller två teskedar dagligen. Blanda med vatten eller mat om smaken är för stark för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.