Hur jämför jag glukos bildskärmar och tillbehör?

Om du har diabetes, är ditt blodsocker övervaka en viktig hälsofråga verktyg. Den innehåller information om hur bra ditt blodsocker kontrolleras och hur väl din kost och medicinering terapi arbeta tillsammans.

Det finns gott om glukos monitorer tillgängliga och ibland är det svårt att veta vilket är skärmen för dig . Och, hur du faktor leveranser som testremsor, lancetter och desinficering i ekvationen

Jämföra Glukos bildskärmar och tillbehör


1.
Jämför bekvämligheten med skärmmodeller. Är det lätt att bära och att använda? Är det liten och kompakt nog att passa i väskan eller bära alla? Har testremsor som är lätt att lasta? Kommer fler än en typ av teststicka arbete i monitorn?
2.
Jämför prestanda. Har display funktionen har tillräckligt stora print enkelt kan läsa? Har det tillbaka har belysning, så att du kan se resultaten även vid dåliga ljusförhållanden? Ger resultat snabbt och exakt? Vad är garantin på din mätare? Hur många testresultat kommer det att lagra? Är lancetter justerbar, så att du inte försökte sticka sig själv alltför djupt?
3.
Jämför lättanvända. Krävs det att du anger kodning eller andra data? Är det inkludera ytterligare funktioner som måste läras att utnyttja alla dess möjligheter? Har den en testremsetrumma att förpackningar flera teststickor så att du inte behöver ladda dem varje gång?
4.
Jämför ner kostnaden. Många monitorer har fri meter program, men kostnaden för mätaren är bara en liten bråkdel av kostnaden över tiden. Vad gör teststickor kosta? Hur många teststickor kommer i ett paket? Gör lancetter lasta in en justerbar lastare? Vill du spritkompresser eller kommer du att använda andra metoder för att rengöra din testområdet?
5.
Jämför testning och tillgången. När du köper din mätare, den delen är klar. Hur lätt är det att få testa leveranser som gör din mätare arbete? Har ditt lokala apotek genomföra dem? Kommer ni att ha dem hemma levereras från en medicinsk leverans företag? Om du är på resa och kör ut leveranser, hur vanligt är din mätare typ om du måste få fler leveranser?
6.
Jämför de val provet placering och mängden blod krävs. Fingertoppen har alltid varit ett alternativ. Har din mätare tillåta alternativ på var du kan få ditt blodprov? Provställen för relativ smärtfri testas är palm, arm, lår och vad. En fördel med alternativ plats tester är att en mindre blodtillförseln behövs. Har lansetten justera så att du kan kontrollera hur mycket blod kommer att flyta?
7.
Jämför stöd resurser. Har du mätare kommer med 24 /7 kundservice? Är bruksanvisningen lätt att förstå? Finns det ytterligare programvara och webbaserad support får du tillgång till improve din kontroll över ditt blodsocker?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.