alkoholmissbruk program

Enligt Centers for Disease Control and Prevention, dricker ett problem om "det orsakar problem i dina relationer, i skolan, i sociala aktiviteter, eller i hur du tänker och känner. " Aktuella kostråd rekommenderar högst en drink per dag för en kvinna, och inte mer än två drinkar per dag för en man. Alkoholmissbruk program erbjuder olika typer av behandling för dem som inte kan kontrollera sitt drickande.

Accelererad återhämtning

Accelerated Recovery Program kallar sig "mest effektiva alkoholism rådgivning alternativ till 12 missbruksvård och rådgivning steg alkohol program, "och hävdar en framgång på upp till åtta gånger det nationella genomsnittet. Accelerated Recovery erbjuder en-, två-och tre-veckors program som börjar med privata avgiftning tjänster som medicinskt övervakas i en privat svit. Programmet fortsätter med intensiv individualiserad behandling och rådgivning. Ideologin bakom accelererad återhämtning program skiljer sig mycket från den 12-steg program eftersom accelererad återhämtning inte ser återhämtning som en evig process, och anser inte att människor har att acceptera en "alkoholist" identitet för resten av livet.

Anonyma Alkoholister

Anonyma Alkoholister åsikter alkoholism som en sjukdom. Enligt AA kan alkoholister inte kontrollera sitt drickande eftersom de är fysiskt, psykiskt och /eller känslomässigt sjuk. AA medlemmar tror inte att de kan botas av deras alkoholism, men de tror att de kan återhämta sig från alkoholism genom gemenskap med andra alkoholister. Nya medlemmar lovar att inte sluta dricka för alltid. Istället är de uppmuntras att hålla sig borta från alkohol ett dygn i taget. Dessutom AA-medlemmar följa en 12-stegs program som antyder idéer och åtgärder som kan leda till ett lyckligt, nyttjandeperiod. Nya medlemmar deltar också i möten en eller två gånger i veckan där de kan få hjälp med personliga problem och med hålla sig nykter. Det finns ingen avgift för medlemskap och inga medlemsavgifter eftersom AA är självförsörjande med bidrag. Det enda villkoret för medlemskap är en önskan att sluta dricka.

Betty Ford Center

Betty Ford Center erbjuder slutenvård och öppen program som baseras på de 12 stegen i Anonyma Alkoholister. Men eftersom detta program anser män och kvinnor har separata behov programmen vid Betty Ford Center är könsspecifika. Varje patient har ett team bestående av en läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator primära, case manager, andlig vård rådgivare, familj kurator, dietist, tränare, kemiskt beroende tekniker och alumner tjänster representant. Detta team hjälper till att utveckla en individuell plan för patienten. Behandlingen består av en fullständig förteckning över verksamhet som bland annat individuell terapi, grupper specialitet, fitness, pedagogiska föreläsningar och gruppterapi. Under 2010 kostar åtta veckor öppenvårdsbehandling $ 4. 960. Sjukhusvård går från $ 26. 000 till $ 63. 500, beroende på program.

Phoenix House

Phoenix House erbjuder bostads-och öppenvård för vuxna och ungdomar som har ett alkohol-eller drogproblem. De driver också 11 bostäder gymnasieskolor för tonåringar. Bostäder klienter bor och arbetar tillsammans på ett mycket strukturerat, hårt sticka miljö som inkluderar en-mot-en terapi, gruppterapi, seminarier, yrkesutbildning eller utbildningsprogram, och övervakas rekreation. Öppenvården omfattar akut hjälp, utvärdering och tjänster remiss, och korttidsbehandling. Tid för behandling varierar beroende på program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.