hur man kan hantera deprimerade människor

Depression drabbar ett stort antal människor --- de kan vara dina klasskamrater, dina medarbetare, dina vänner och din familj. National Alliance på psykisk sjukdom rapporterar att cirka 19 miljoner vuxna amerikaner lider av en depression under ett visst år. De som lider av depression ofta trött, ledsen, ängslig och irriterad --- göra relationer och interaktion svårt. Ingen trollstav kan radera de komplikationer som depression medför. Men att hantera människor som lider av depression är möjligt och kommer att gynna dig och de i ditt liv.
1
Utbilda dig själv. . Lära om sjukdomen --- och dess symtom --- hjälper dig att klara genom att sätta svåra beteenden i sitt sammanhang. Symtomen på depression påverka hur en person interagerar med andra. Till exempel kan en deprimerad person ibland återkallas och trumpen eller arg och irriterad. Medan du fortfarande kommer att påverkas av dessa känslor, förstå deras bakomliggande orsaker hjälper dig att undvika antagandet att dessa beteenden är en personlig attack. Läsa böcker, gå på lokala klasser och deltar i online-utbildning är alla bra sätt att lära om depression.
2.
Uppmuntra behandling. Att hantera en deprimerad person blir lättare när han får behandling. Depression är en mycket behandlingsbar sjukdom. Psykisk hälsa America rapporterar att 80 procent av människor som söker behandling för depression visa förbättring. Tyvärr färre än hälften av dem som drabbas söker hjälp. Din uppmuntran och positiv inställning till behandling kan bana väg för den deprimerade personen att återhämta sig.
3.
Hitta stöd. Hantering av en deprimerad person kan vara känslomässigt beskatta. Detta gäller särskilt om personen är en nära vän eller familjemedlem vars depression är återkommande eller förlängas under en längre tid. Försök inte att göra det ensam. Du behöver stöd av andra som varit i dina skor. Stöd kan hittas på nätet eller genom in-person stödgrupper. Organisationer som National Alliance på psykisk sjukdom och depression och bipolär Support Alliance kan ge ett starkt stöd som gör att du kan klara.

tips och varningar


 • tid att göra saker för dig själv.
 • inte alla människor med depression kommer att besvara din uppmuntran att söka hjälp .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.