hur man läka ögat floaters

Ett öga utlånad formellt känd som en "glasaktigt utlånad. " Floaters är visuella skuggor av olika former som rör sig och har sitt ursprung i ögat. Några floaters orsakas av allvarliga hälsoproblem. Men godartad floaters beror oftast på kondens i glaskroppen, som är gelen ligger i den bakre delen av ögat. Det är normalt klart, så varje förändring kan ge sken av synfältet. Eye kirurgen Dr James H. Johnson glasaktigt Rörlig Solutions rapporterar att floaters kan "påtagligt påverka kvaliteten på vision och livskvaliteten för dem som lider dem. "Lyckligtvis finns det behandlingsalternativ som kan hjälpa en individ att bli av med, eller åtminstone minska, öga floaters
1.
Schemalägga en tentamen med en ögonläkare för att utesluta patologiska öga floaters. Plötsliga nya floaters kan orsakas av näthinneavlossning, inflammation eller blödning. Om dessa allvarliga problem är orsaken, kommer din läkare att arbeta med dig på en intervention som är specifika för den underliggande emissionen. Men om floaters befinns vara godartad, avgöra om du kan leva med dem. Ett alternativ är att lämna dem ifred och vänja sig vid dem.
2.
Utforska alternativa behandlingar. Hypnos med en licensierad hypnosterapeuten kan användas vid behandling av grumlingar och /eller hjälpa till med att lära sig leva med dem. En mikro-aktuella stimulator är en annan möjlig intervention. Det är en maskin som stimulerar akupunkturpunkter. Traditionell akupunktur och akupressur kan också vara av viss nytta.
3.
Diskutera naturläkemedel och kosttillskott med din ögonläkare. Eyecarebasics. com rapporterar att methylsulfonylmethane droppar kan hjälpa till att ta bort ögat floaters. Serrapeptase enzym har använts för att rensa ut ögat och kan också hjälpa till att förstöra ögat floaters. Andra möjliga kosttillskott som kan hjälpa till att behandla, eller minimera, ögon floaters är taurin, magnesium, vitamin A, selen, ginkgo, lysin och ingefära.
4.
Ändra ditt näringsintag. Begränsa mängden salt du tar i dagligen. Ät mycket grönsaker, nötter, frön och fullkornsprodukter. Ät fisk ofta. Undvik tomater, auberginer, paprika och potatis eftersom de kan orsaka toxiner som påverkar ögat. Undvik stekt mat, rött kött och mejeriprodukter. Det är särskilt viktigt att stanna hydrerade. Enligt Eyecarebasics. com, kommer dessa åtgärder att hjälpa ditt över-allt hälsa, men kan också vara till nytta särskilt vid behandling av ögat grumlingar.
5.
Schema kirurgi för att behandla floaters om de inte svarar på behandling och är alltför invasiva att lämna ensam. Det finns ett par olika operationer som kan vara effektivt. En kirurgisk vitrectomy kräver narkos eller djup-övervakad sedering i en kirurgisk eller sjukhus. En kirurg gör snitt i det vita på ögat, tar sedan bort ögat vätska via en sugande instrument, och ersätter det med en elektrolyt saltvatten lösning. En annan operation som kan användas för att behandla floaters är en laser photodisruptive vitreolysis förfarande. Denna typ av förfarande är nyare och har inte använts i stor utsträckning ännu, men enligt glaskroppen Rörlig Solutions är detta förfarande mindre invasiv än en kirurgisk vitrectomy och har ett enklare återhämtning. I en laser photodisruptive vitreolysis förfarande, fokuserar en kirurg en laser på ytan av en flottör, lasern sedan levererar energi nivåer som bryter ner utlånad

tips och varningar


.
 • Alla naturläkemedel och kosttillskott för att behandla ögat grumlingar bör diskuteras med ögat läkare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.