hur man rengör din lymfsystemet

Din lymfsystemet är den del av immunförsvaret som använder vita blodkroppar att rensa bort avfall vätska som omger cellerna. Den består av benmärg, lymfkörtlar, lymfvätska och fartyg, mjälte och tonsiller. Om det lymfatiska systemet inte kan fungera, kan resultatet bli kroniska degenerativa sjukdomar, hormonell obalans, och undertryckande av immunsystemet. Flera metoder finns för att rengöra det lymfatiska systemet och hålla den igång ordentligt

Rengör din lymfsystemet med motion


1.
Få mycket motion för att hålla ditt lymfsystemet ren eftersom lymfsystemet kräver pumpning av hjärtat för att gå. Svettas för att rensa gifter i ditt system. Snabba upp din lymfsystemet från 120 ml en timme till så mycket som 1. 800 ml en timme genom intensiv träning.
2.
Hoppa på en studsmatta att utöva inte bara på muskulös nivå, men även på cellnivå. Stimulera en-vägs ventiler i lymfsystemet genom detta hoppande, även kallad "studsade". Förbättra spridningen av interstitiell vätska mellan celler genom att hoppa. Öva djupa andetag medan en rask promenad eller jogga att rena lymfsystemet.
3.
Laugh. Träna dina diafragman genom djup mage skrattar, som orsakar membranet att fladdra snabbt, i sin tur stimulerar det centrala lymfatiska fartyg som löper genom mitten av din kropp.

Rengör din lymfsystemet genom kost och örter


1.
Drick mycket vatten. Din kropp behöver ca 1 msk. vatten per lb stanna tillräckligt mycket vätska och hålla lymfvätska flödar ordentligt.
2.
Ät mycket grönt. Få tillräckligt med C och B-vitaminer. Undvik mat som är svåra att smälta, speciellt fet mat, animaliska produkter, och särskilt socker. Äta ekologiska livsmedel så mycket som möjligt, undvika förädlade livsmedel som innehåller konstgjorda konserveringsmedel, smaker och färger. Ät råa nötter, frön och avokado för att få de essentiella fettsyrorna ditt lymfsystemet behov.
3.
äta rå frukt och grönsaker, som innehåller enzymer som arbetar kraftfullt för att rengöra lymfsystemet. Drick utspädd osötad tranbärsjuice att emulgera fett i lymfsystemet.
4.
Ta rensning örter på egen hand eller i en kopp te eller tinktur att rengöra det lymfatiska systemet. Användbara örter för att rena lymfsystemet inkluderar Astragalus, köttyxor, echinacea, goldenseal, peta rot och vilda indigo rot.

Rengör din lymfsystemet Med Lymfdränage


1.
Placera fingrarna på halsen precis under öronen, en hand på varje sida av halsen.
2.
Tryck huden på halsen ordentligt nedåt, arbetar fingrarna i nacken och bort från öronen. Ta 10 massage för att arbeta från öronen ner.
3.
Placera händerna på insidan av dina axlar längs dina nyckelben, en hand på varje sida av halsen.

4.
Tryck huden längst upp i axlarna inåt mot dina nyckelben, massera inåt fem gånger.

tips och varningar


 • Poke rot kan vara giftiga och bör inte tas av gravida eller ammande kvinnor, eller av någon med leukemi eller gastrointestinal irritation.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.