hur man rengör öronen med H2O2

Använda H2O2, även känd som väteperoxid, som ett öra vax Remover är ett säkert, effektivt och billigt hem åtgärda. Det är inte avsedd för en alltför tjock ansamling av örat vax, men det är bra för allmän hörselgången rengöring och genomsnittlig vax borttagning. Även vax produceras av cerumen körtel att skydda örat från främmande ämnen, detta mycket fångst av smuts och andra utanför Partiklarna kan orsaka ackumulering som kan försämra hörsel
1.
Placera din flaska 3 procent väteperoxid i en skål med varmt vatten. Detta säkerställer att vad du stoppar i örat inte blir för kallt i jämförelse med din kroppstemperatur, vilket hjälper botemedlet vara effektivare. Låt det sitta i fem till sex minuter.
2.
Luta huvudet åt sidan, så att ditt öra till riktade uppåt.
3.

Placera handduk runt huvudet och halsen till SOP upp eventuellt utspillt väteperoxid.
4.
med pipetten, pressa tre droppar av väteperoxid i hörselgången. Låt tre till fyra minuter att passera, eller vänta tills den bubblande har slutat.
5.
Fylla klotet dammsugaren med ljummet vatten. Medan du gör detta, kan du höja upp huvudet lite, men håll det lutar så att peroxiden inte fly.
6.
Vrid huvudet så att din behandlade örat nu pekar nedåt. Håll huvudet över handfat eftersom vätskan rinna ur örat.
7.
Placera spetsen på lampan dammsugaren i hörselgången, och tryck försiktigt så att ljummet vatten tränger långsamt. Detta hjälper spola väteperoxid och lossade vax ur örat.
8.
Torka ytterörat med tops eller handduken.

Tips och Varningar


 • Om du tycker att väteperoxid är att torka ut örat, är det säkert att blanda mandelolja i smeten så att den fungerar som en naturligt lugnande och samtidigt tillåta hörselgången som ska tillräckligt rengjorda.
 • med väteperoxid för att rengöra öron rekommenderas inte om du har vätskeansamling ansvarsfrihet, ont i öronen, känslig hud eller en hörselskada.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.