kan acneärr reduceras avsevärt?

Acne är ett vanligt tillstånd som kännetecknas av många finnar och andra blemmor. För de flesta människor, är akne behandlingsbar, men får ärr från tidigare utbrott inte alltid försvinner när finnar gör

Microdermabrasion

Microdermabrasion verkar genom att avlägsna ett mycket tunt lager av hud, uppmuntra cellens omsättning och ett nytt lager av hud. Det rekommenderas inte särskilt djupa ärr. Bästa resultat ses efter flera behandlingar.

kemisk peeling

Kemisk peeling varierar i styrka och typ av använda kemikalier. Glykolsyra, triklorättiksyra och salicylsyra är bland de kemikalier som används. De skalar arbete genom att försiktigt ta bort det yttre lagret av huden för att uppmuntra nya cell omsättning.

Laser Therapy

Laserbehandling används för att behandla djupa acneärr som inte förbättras med flagning eller at-huskurer. Ablativ laser förstöra det yttre lagret av huden och lämnar synliga sår som orsakar driftstopp för en patient. Icke-ablativ laser kan också användas. En serie behandlingar som är nödvändigt för bästa resultat.

At-Home Rättsmedel

För dem som inte har pengar till dyra behandlingar på spa eller hudläkare kontor finns olika at-home recept som kan bidra till att minska den utseende akne ärr. Poster som kan appliceras på huden för att minska uppkomsten av ärr över tiden innehålla nyskurna citroner och tomater, olivolja och honung. En mask av gräddfil, yoghurt, havregryn och några droppar citron kan också tillämpas på ansiktet för att bidra till att minska uppkomsten av ärr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.