kiropraktor & beslag

Kiropraktisk behandling kan göra en skillnad i livet för människor som lider av epilepsi. Den omläggningen utföras på ryggraden av kiropraktorn avlastar nerver som kan bidra till anfall

Orsaker

Kramper, elektrisk rykten mellan hjärnan och nerver som orsakar kramper, spammar, egendomliga förnimmelser och andra symptom, ibland följd av subluxation. Subluxation innebär en spinal obalans som sätter press på nervceller, störa normal nerv växellådor och orsakar onormal elektriska impulser.

Justering

Kiropraktorer korrekt spinal förskjutning genom att försiktigt flytta benen tillbaka till sin rätta position. Istället för att behandla epilepsi själv, behandlar kiropraktor förskjutning som orsakar nerv problem att antingen tillverka de anfall eller göra dem ont, menar Stone Chiropractic.

Effekter

När kiropraktor har eliminerat eller minskat spinal subluxation, nerverna kan återgå till normal funktion. I fråga om epilepsi som orsakas av ett annat tillstånd, kan den förbättrade nervfunktion åtminstone minska svårighetsgrad och frekvens av anfall. En International Chiropractic Pediatric Association studie av 15 barn med epilepsi visade att alla 15 upplevde goda resultat av behandlingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.