nagelborste behandling för nagelsvamp

Nagelsvamp kan orsaka förlägenhet och hindra dig från att bära sandaler eller är barfota inför andra människor. Villkoret är svår att behandla. En nagelborste kan vara en viktig del av behandlingsprocessen

nagelsvamp

Nagelsvamp orsakar onychomycosis, ett tillstånd där naglarna är tjocka och missfärgade. Dina naglar kommer att sträva att ta och kan också vara smulig. Behandla nagelsvamp kan ta upp till 18 månader, enligt boken, "Fråga apotekspersonalen. "

Behandling

Du kan behandla nagelsvamp hemma med hjälp av en nagelborste att ta bort död vävnad från runt nageln. Detta ger svampen mindre material att livnära sig på. Tea tree olja är ett hem rättsmedel för spik svamp, enligt boken, "1. 801 Hem rättsmedel. " Receptbelagda läkemedel finns också för att utrota smittan. Du kan också använda borsten för att försiktigt ta bort det översta lagret av nageln innan olja eller medicinering, så det kan lättare nå svampen.

Förebyggande

För att förhindra nagelsvamp från att återvända, fortsätta att använda en nagelborste att vara säker på att ingen död vävnad dröjer på fötterna eller i närheten av naglarna. Kamma att använda en nagelborste med god fot hygien och anti-svamp pulver kan förhindra en annan episod, enligt "1. 801 Hem Rättsmedel. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.