ta bort bristningar efter förlossningen

Hudbristningar effekt 50 till 90 procent av kvinnorna efter en graviditet. De förekommer på grund av snabb viktuppgång samt släkthistoria. Graviditet vikt lägger spänning på magen huden, minska elasticitet och kollagen innehåll och lämnar strimmor på buken. Lyckligtvis finns det flera förebyggande och botande åtgärder du kan vidta för att minska eller radera uppkomsten av dessa fruktade hudbristningar. Det finns många produkter på marknaden och många nya kirurgiska ingrepp för att hjälpa dig att återställa din fräschare hy.
1.
Applicera sträcka varumärket grädde till det drabbade området. Det finns några ingredienser för att leta efter när man köper en kräm, som Alpha Hydroxy Acid (AHA). AHA löser upp döda hudceller, vilket gör att din kropp att ersätta dem med nya som kommer att överensstämma med din hudfärg. Krämer innehållande retinoider orsaka epidermal hudceller att växa snabbare. Du kan också prova salicylsyra krämer som bryter ner fett i huden som binder döda celler tillsammans.
2.
Gnid kakaosmör på din sträckt hud. Kakaosmör är tänkt att vara en effektiv stretch varumärke hämmare och bota. Det bör appliceras två gånger dagligen, på morgonen och innan sängen. Den kan också användas som en förebyggande åtgärd, använd en gnugga kakaosmör före graviditeten för att återfukta huden innan den sträcker
3
Sätt citronsaft på din hud. . . Om du inte vill spendera pengar på krämer sträcka varumärket kan citronsaft vara ett effektivt at-home botemedel mot fula märken. Citronsyra fungerar precis som AHA och salicylsyra för att avlägsna döda hudceller och ge plats för ny tillväxt. Citronsaft är inte lika stark som riktiga krämer stretch varumärket.
4.
Verkställ mjukgörande eller lotion. Moisturizers som innehåller vitamin A och E är tänkt att minska uppkomsten av hudbristningar. Även om inget har bevisats om deras effektivitet, kan de ha möjlighet att hjälpa till att reglera celltillväxt på din hud.
5.
Få laserbehandlingar. Om krämer och lotioner bara inte fungerar för dig, överväga att be din läkare om laserbehandling eller microdermabrasion. Laser-assisted ärr avlägsnas stöts bort det yttre lagret av huden som stimulerar nya, frisk hud att växa i dess ställe. Microdermabrasion använder samma koncept, men använder en kniv för att ta bort skalet. Du kan också prova Icke-Ablativ Hud föryngring att väcka dina celler med ett nytt ljus-teknik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.