tro baserat missbruk bidrag

Stöd finns för trosbaserade och lokala organisationer att utveckla program för prevention av drogmissbruk och behandling riktar sig till barn, ungdomar och adults. There är få strikt trosbaserade bidrag, och de vanligtvis endast är tillgängliga till lokala organisationer som har fastställts i minst sex månader. De flesta av bidraget källor erbjuder bevilja-workshops för att hjälpa organisationer att förstå pappersarbete och fylla i en framgångsrik ansökan.

Bidragen till Expand missbruksvård

"Bidrag till Expand missbrukarvården Kapacitet i målområdena av Need-lokal Recovery-Oriented vårdsystemen "erbjuds av US Department of Health Human Services. Det primära syftet med detta bidrag är att tillhandahålla ett sätt att utveckla lokala ämne program missbruk återhämtning i samhällen där allvarliga drogproblem uppstår. Trosbaserade och samhällsorganisationer montering av kraven är berättigade.

United Methodist Church

United Methodist Church's Global ministerier "Special Program för drogmissbruk och våld" är ett pågående bidrag som erbjuder utbildning, behandling, prevention, och andra EU-program för att hjälpa de behövande runt om i världen. De SPSARV medel finns tillgängliga för dem som tro-baserade organisationer som uppfyller de krav requirements. The att ansöka om bidraget ingår ett engagemang med en av United Methodist organisationer, och förmågan att utveckla ekonomiska och personella tjänster.

Earth Spår

Organisationen Earth Traces erbjuder medel till religiösa organisationer som utnyttjar evenemang såsom konferenser och mässor för att hjälpa till missbruk bekämpa ämnet och bygga samhällen. De två organisationer som tillhandahåller applikationer TheEventLine. com och EventSuperCenter. com. Länkar till dessa resurser ställs till förfogande vid jordens Traces sajten.

Drogfri gemenskapernas Mentoring Program

"Drug Free gemenskaperna Mentoring Program" erbjuds även av US Department of Health Human Services. För att ansöka om detta bidrag den trosbaserade eller lokala organisationer måste vara aktuell stipendiaterna. Detta bidrag är avsett för tro-baserade och samhällsorganisationer att mentor ett nytt, utveckla programmet i sin kommun som inte har erhållit bidrag från US Department of Health Human Services. Som mentor organisation programmet kommer att vägleda och bistå det nya programmet genom att tillhandahålla expertis, erfarenhet och annat bistånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.