1 / 2 tum sockerrör tips

Vid vilken ålder kan en person behöva en käpp för ett obegränsat antal villkor eller skador, men de äldre är mest sannolikt att behöva en käpp. Till dess att en läkare ordinerat användning av käpp, de flesta människor ger dem liten tanke. Även mindre tänkte ges till tips, även kallad "gavlar" och "stannar". Cane slutet bredden beräknas med innerdiameter spetsen. Gavlar för u00BD-tums eller 13 mm, käppar finns i en mängd olika stilar.

u00BD-tums gummi tips gummi tips är tillverkade av 100 procent naturliga halkfri gummi. Mount Nittany Medical Center's online hälsa ark med titeln "Anpassa Cane" rekommenderar "Käppen ska ha halksäkra gummi spets (s) för att förhindra halka. Change spets (s) som ser slitna ut. "

u00BD-tums Ice Gripper Tips

Utformad för sockerrör säkerhet när hon gick på hala eller isiga ytor, gripper tips fungerar som bommar. Rostfritt stål spets slut stift grepp isen för att ge stabilitet och bidra till att förebygga fall.

u00BD-tums Pendlande Tips

Rörligt tips ta golvet medan sockerrör lutar och roterar 30 grader, vilket kan hjälpa vacklande händer. Svängbar tips tillhandahåller dragkraft och stötdämpning för att förhindra halk-och fallolyckor och öka ytan kontakt.

u00BD-tums Expanding Cane Tips

Expanderande tips passar flera axlar storlek sockerrör (den raka eller mellersta delen). En 14 mm axel slut spetsen kommer att sträcka till 16 mm.

u00BD-tums Självstående Cane Tips

Självstående sockerrör tips eliminera behovet av quad-eller fyrbenta käppar. Den fristående spets har en bred bas och är utformad så att om det faller över, ett lätt tryck på den med sidan av foten ger sockerrör upprätt så att du inte behöver böja sig. Den sockerrör står på egna när den inte används, även på mattan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.