Hur dela metoprololsuccinat er tabletter

Alla metoprololsuccinat depottabletter är tillverkade med en linje i mitten. Dessa tabletter med skåra är lätt att dela med rätt utrustning eller för hand.Patienter kan ta en metoprolol tablett och dela en annan att förtära en högre dos. Detta är en fördel om en patient behöver 75 mg metoprolol, eftersom den inte tillverkas i denna styrka. Dela upp en tablett för att ta en också lämpligt att börja medicinering behandling med lägsta möjliga dos för att mäta en patients reaktion på narkotikaproblemet.
1
Köp en tablett delare eller piller skära rutan från ett apotek. . . Dessa lådor har en vinge och ett förvaringsfack. Patienter som försöker skära skårade tabletter med en kökskniv kan konstatera att hälften flyger iväg och försvinner. Förvaringsutrymmet som p-piller skära rutan förhindrar medicinering förlust.
2.
Balansera metoprololsuccinat förlängd frisättning i spåret av p-piller skära rutan och stäng den övre halvan. De inbyggda blad kommer skära tabletten i två halvor längs den perforerade linjen. Skära tabletten i en snabb rörelse att förhindra sönder.
3.
Öppna kartongen och ta ut halva piller du vill förtäras. Du kan lämna den andra hälften i förvaringsfacket om du vill. Om du gör det, säkra lådan i en ren och torr plats som fukt kan orsaka p-piller att upplösas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.