Hur hittar jag en fotvårdsspecialist som specialiserat sig på hammertoes i Denver?

Hammartå är ett smärtsamt tillstånd som orsakas av en muskel eller sena obalans i tårna. Över tid är obalansen förvärras av stress på lederna, som orsakar onormal böjning av en eller båda lederna på någon av tårna utom stortån. Tillståndet kan vara ärftligt, väckt den av trauma, eller orsakas av åtsittande skor. En fotvårdsspecialist --- en läkare som specialiserat sig på foten förhållanden --- kan avgöra det bästa kuren för hammartå. Om du bor i Denver, Colorado område finns det många sätt att hitta en fotvårdsspecialist för en konsultation.
1.
Undersök Locateadoc. com. Denna webbplats listor podiatrister av stad och stat, samt deras specialiteter, om det finns --- inklusive hammartå. En gratis nyhetsbrev erbjuds också ger nuvarande historier från både läkare och patienter om elektiv kirurgi --- som svårighetsgraden av hammartå kan kräva.
2.
Prova LocalPodiatry. com, som låter dig in i staden, staten och /eller postnummer som du forskar om en fotvårdsspecialist. I Denver område, som i augusti 2010, hemsidan för närvarande endast listor Akut Fotvård PC, som specialiserat sig på behandling av hammartå.
3.
Forskning fotterapeuter på Healthline. com, som förteckningar över 15 fotterapeuter i Denver, Colorado område. Även läkarnas specialiteter inte har lämnats utgör adresser och telefonnummer som gör att du kan kontakta läkarmottagningen direkt för information om huruvida en läkare behandlar hammartå.
4.
Kontakta Boulder Medical Center, som ligger ca 29 miles från Denver. Detta sjukhus har ett podiatri avdelning, och kan ge hänvisningar till fotterapeuter som är specialiserade på hammartå. Om en remiss eller mer information, ring 303-440-3036.
5.
Ring Centura Health Ask-a-sjuksköterska linje i Denver för en remiss till en fotvårdsspecialist som specialiserat sig på hammartå. Den callcenter är en gratis samhällstjänst, som erbjuds av Colorados "största familjen av sjukhus och hälso-och sjukvård", enligt Centura hemsida. Samtalet centrum kan nås till 303-777-Nurs inne Metro Denver, eller på 800-327-6877 utanför området, för att fråga om en remiss.

tips och varningar


 • Din husläkare kan också ge dig en remiss till en Denver fotvårdsspecialist som specialiserat sig på hammartå.
 • Det är lämpligt att kontrollera att dokumentera alla fotvårdsspecialist innan du skickar in till operation av hammartå. Detta kan göras genom att kontakta Colorado Podiatry styrelsen vid 303-894-7690

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.