ansiktsmassage tips

En ansiktsmassage kan förbättra ditt lymfdränage, som är en naturlig vätska som produceras av dina lymfkörtlar, enligt Beauty kosmetiska Guide webbplats. Lymfkörtlarna är kroppens system för avfallshantering. Eftersom lymfkörtlarna inte cirkulera blod, hjälper en massage aktivera muskelaktivitet och cirkulera blodet runt lymfkörtlarna avyttra några gifter. Ansiktsbehandlingar kan lindra spänningar, speciellt runt käklinjen. Det kan också återställa din energi och stimulera blodflödet.

Massageoljor

Använd ren vegetabilisk olja eller nötter olja när du utför en ansiktsmassage för att ge en fin, hal yta, så att huden inte dras och sträcks under massage. Vegetabilisk eller nötter olja är idealisk eftersom den ger huden näring, tillsammans med absorberande och värmande huden för din massage. Om du har torr eller skadad hud aprikos användning, avokado, macadamianötter eller vetegroddsolja för din massage. För fet hud, använder hasselnötter, persika kärna eller tistel. Hypericum olja kan också användas för fet hud, men det bör blandas med någon av de andra oljor för att tunna ut det.

Massage Längst ned på Face

Häll en liten mängd olja i handflatan och applicera det hela över ditt ansikte, exklusive ögat område. Knacka försiktigt på huden med baksidan av händerna runt jawline och under hakan för att få din hud celler stimuleras. Använd tummarna för att göra cirkelrörelser runt hakan för att hjälpa cirkulationen och för att eliminera toxiner. Massage vardera sidan om munnen samtidigt som ett "O"-form med läpparna.

Massage början av Face

För att koppla dina kindben, massage utåt med fingertopparna att trycka högst upp i dina kinder till templen. Pressa på poäng över näsryggen och under ögonbrynen med hjälp av ditt långfinger i fem sekunder. Efter fem sekunder, slät din långfingret över inre och yttre hörn av ögonbryn till din tempel. Om du vill lindra spänningar, på ett tryck på båda sidor av ditt tempel medan det snurrar fingrarna bakåt. Använd handflatan för att jämna ut fina linjer samtidigt strök din panna till hårfästet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.