fördelarna med sträcker sig tillbaka på en övning boll

Författare till boken "Stretching" Bob Anderson skriver att mest tillbaka problemen orsakas av brist på buken styrka, dålig hållning, inaktivitet och muskelspänningar och täthet. Tillbaka sträcker kan minska ryggsmärta.

Med en övning bollen som en kontorsstol eller för pass kan ge många fördelar för din rygg. Träningsbollar, även känd som fitness bollar, bollar stabilitet, ergonomisk bollar och schweiziska bollar, kan främja en god hållning och kärna muskelstyrka, skriver Mayo Clinic läkare Edward Laskowski. Flytta runt på en övning bollen kan bidra till att minska ryggsmärta orsakad av långvarigt sittande.

Core Muscle Stabilitet

2000 gjordes en undersökning publicerad i tidskriften Physical Therapy fann att magmusklerna reagerat mer under övningar på en boll än vad de gjorde när det görs på plana ytor. En annan studie, utförd av LM Cosio-Lima et al. år 2003 upptäckte att träningsbollar ökade ryggen och buken bålstabilitet hos kvinnor bättre än andra gymnastiska övningar.

Minska Back Pain

träningsbollar kan minska ryggsmärta genom att förbättra muskel-kontroll och medvetenhet. Kiropraktorer Larry och Celynne Merrit rapport som forskare V. Janda och M. Va 'Vrova tyder på att träningsbollar aktivera proprioception, balans och jämvikt kontroll. Proprioception hänvisar till medvetenheten om placeringen av dina kroppsdelar.

Merrits publicerade två fall rapport i The Journal of Canadian Chiropractic Association. De behandlade en 55-årig man med svår och kronisk ryggsmärta. Efter att mannen kunde öka den tid han tillbringade på en övning boll varje dag och 20 minuter per dag, föll hans kontor besök för ryggont från så många som fyra per månad till en gång i månaden eller mindre. Det Merrits behandlade också en kvinnlig kontorist med svår ryggsmärta. Motion boll övningar och med hjälp av en övning boll för en kontorsstol minskas henne kiropraktik besök från 17 år 2002 till bara fyra år 2005.

Förstärkt Cirkulation

Att sitta på en övning boll kräver att du gör konstant små justeringar att hålla balansen . Denna ständiga anpassning ökar cirkulationen i ryggkotor enligt "Vitality webben. " Om du använder en övning boll som skrivbordsstol, mild studsar och justera din hållning kommer att öka omsättning och din nivå av fysisk aktivitet.

säkerhetskopiering Sträcker

Trainer Juilieanna McGuire säger att drapering ryggen under en övning bollen inte innebär tillbaka stretching. Om du drapera ryggen i en båge över en övning boll, du kontrakt muskler i mitten av ryggen. Den amerikanska rådet Motion rekommenderar stagning huvudet och använda fötterna för att gå en övning bollen ifrån dig tills din övre rygg vilar på bollen att sträcka på ryggen. Cirkling höfterna medan du sitter på en övning boll kan också sträcka på ryggen.

Sammanslutningen av ortopediska kirurger (AAOS) listar mer tillbaka sträckor som du kan göra med en övning boll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.