hem rättsmedel för manliga gallring hår

Det finns många faktorer som bidrar till håravfall, som inkluderar dålig kost, ålder, genetik, stress, hormonella förändringar, dålig blodcirkulation i hårbotten. och överskott mjäll. Det finns mediciner och behandlingar kemiska tillgängliga för att behandla håravfall, men de kan vara dyra, och du kanske föredrar att inte sätta kemikalier på eller i kroppen. Hem rättsmedel är en annan möjlighet för gallring hår som använder objekt hittades i ditt skåp.

Olivolja

Olivolja rensar bort smuts fastnar i håret, samt att ta bort sebum (oljig substans som utsöndras av talgkörtlar, ansluten till hårsäckar) som täpper igen dina folliklar och tvingar dem att tunna ut. Häll 1 kapsyl av olivolja på huvudet varje gång du tvättar håret och massera in den i minst 3 minuter, skölj sedan bort den med milt schampo.

Amla Olja

amla olja, gjort med torra bitar av amla (frukt från Indiska krusbär trädet) som har kokats i kokosolja, anses vara en av de bästa naturliga botemedel för håravfall. Blanda lika delar amla olja och limejuice och använda som schampo för att stimulera hårväxt.

Ägg

Fördelningen av protein kan göra att håret tunt, liksom. Genom att lägga ett ägg till din balsam, kan du ge håravfall proteinet det kan saknas. Det rekommenderas att du lämnar ägg och balsam blandningen på håret i 15 till 20 minuter och skölj sedan håret ordentligt.

Aloe Vera

Du kan stimulera hårsäckarna genom att använda aloe vera gel blandat med en liten mängd mandelolja. Gnid in blandningen på din hårbotten i 2 minuter, och sedan lämna på håret i 30 minuter före sköljning. Detta åtgärda lämnar hårbotten kyls och ger energi hårsäckar.

Red Pepper

krossad röd paprika fungerar bra för gallring hår eftersom de är en del av Capsicum familj av växter. Capsicum (en typ av blommande växt) tros stimulera hårväxt. För att göra din egen tonic, ta torr röd paprika och koka i vatten i ca 7 minuter, låter det svalna i 15 minuter efteråt. Häll blandningen i en sprayflaska (lämnar röd paprika i det) och efter schamponering ditt hår, för din hårbotten.

Vinäger

Vinäger förändringar den kemiska balansen i ditt hår, vilket gör det lite surare. Detta gör håret att se tjockare och ger det glans. Om du vill prova denna lösning, massage en blandning av 1 msk. vit vinäger i en halvliter vatten i håret efter schamponering, men kom ihåg att skölja innan du får ut ur duschen.

lök

Brist på blodcirkulationen i hårbotten tros vara en viktig orsak till gallring hår och skallighet eftersom hårsäckarna blir torr. Om du gnuggar lök på hårbotten i de områden där håret är gallring kommer hårbotten bli röd, vilket indikerar mer blod cirkulationen i området, som huvudsakligen sköljer över torra hårsäckarna och ger näring åt dem.

Diet

Protein och essentiella fettsyror spelar en viktig roll i friskt hår, hud och naglar. Fisk, rostbiff, och sojaprodukter ger protein och många viktiga vitaminer och mineraler för att stimulera frisk hårväxt. Soja är också en viktig källa av järn, som är en del av hemoglobin produktion. Hemoglobin är ansvarig för att få syre till kroppens vävnader, och utan det kommer håret inte växa.Det rekommenderas också att du inkluderar C-vitamin, från frukt som apelsiner, och kisel till din diet. Silica stöd i upptaget av vitaminer och mineraler och finns i hela vete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.