hur man använder kortisol för sjukdomar

Kortisol, enligt min 7 Day Diet är en steroid hormon som produceras i kroppens binjurarna som hjälper kroppen att hantera stress. För lite eller för mycket kortisol kan ha ohälsosamma biverkningar och producera krämpor i kroppen. Hypocortisolism, enligt Dr Ray Sahelian, är MD en kortisol brist som kan orsaka sjukdomar som fibromyalgi, kroniskt trötthetssyndrom och smärta. Öka kroppens kortisol produktionen kan göras med syntetiska läkemedel, såsom kortison och hydrokortison, men kan också stimuleras naturligt med örter och livsmedel.

Kortisol stimulering med lakritsrot


1.
Ta 1 kapsel lakritsrot två gånger om dagen med mat för att förhindra nedbrytning av adrenal hormoner , till exempel kortisol (kroppens primära stress-fighting binjuren hormon), minska förbrukningen av dessa hormoner.
2.
Ersätt en eller båda dina dagliga kapslar lakritsrot med en kopp av lakritsrot te.
3.
Ett tredje alternativ till te eller kapseln är att lägga till 2 ml av lakritsrot extrakt till ditt vatten eller juice vid måltiderna.

Kortisol stimulering med binjuren- hälsosam mat


1.
att bekämpa binjureutmattning, har ett protein till varje måltid för att hålla blodsockret balanserat, och aldrig hoppa över frukosten.
2.

Begränsa mängden livsmedel såsom blåbär, jordgubbar, broccoli, och tomater som innehåller mycket C-vitamin, eftersom höga halter av C-vitamin kan minska kortisolet i kroppen.
3.
Öka kalium-rika livsmedel i kosten genom att lägga till portioner av katrinplommon, avokado, potatis, tomater och sparris till din dagliga intaget. Kalium är en viktig del av adrenal hälsa.
4.
Begränsa ditt kolhydratintag till hela korn rik på panthothenic syra för att hålla blodsockret balanserat, och öka ditt dagliga intag av adrenal väsentliga pantotensyra syra.

tips och varningar


 • Dr Sahelian varnar att endast patienter med läkare diagnostiserade kortisol brister och medicinska besvär kopplade till dessa brister bör använda syntetiska kortisol läkemedel på grund av deras skadliga biverkningar.
 • med för mycket kortisol i blodet kan leda till försvagande huvudvärk, varnar Huvudvärk-migrän-Release. Rådgör med din läkare om du ofta har huvudvärk morgonen eller huvudvärk efter måltid-de skulle kunna tyda ett överskott av kortisol i kroppen
 • .


  Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.