hur man behandlar en brännskador från matolja

Brännskador på huden är inte ovanliga, och många brännskador som inträffar hemma börjar i köket. Varm matolja brännskador måste behandlas annorlunda än brännskador orsakade av el eller kemikalier

förstå hur allvarligt

Innan en brännskada behandlas, bör en person först fastställa hur allvarlig en brännskada. En läkare bör behandla alla tredje gradens brännskador. Tredje gradens brännskador är allvarliga nog för att förstöra nervändarna. Tredje gradens bränns huden kommer att visas antingen vitt eller färg på förkolnade kött.

Att behandla Burn

Det första steget för att behandla ett brännskador från matolja är att ta bort alla kläder som kan röra eller störa brinna. Därefter bör en individuell köra kallt vatten över brännskadan, rengör bränna försiktigt och sedan löst svepa området i gasväv. Enligt Herbal Cure Indien, kan personer vill också överväga att tillämpa aloe vera till bränna efter rengöring det. Aloe vera är känd för sin förmåga att påskynda läkningsprocessen och kan också känna lugnande.

Överväganden

Hålla gasväv eller löst bandage över brännskadan kan hålla partiklar och bakterier från att komma i kontakt med bränna webbplats, men är det en bra idé att låta en brännskada andas. Det gasväv bör inte slås in så hårt att luften inte kan cirkulera. Enligt Nutra Legacy, kan en enskild känner dig frestad att tillämpa isen till en bränna, men detta är inte en smart idé. Is kan förvärra smärtan och möjligen försena läkningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.