hur man kan bli av munsår i en vecka

Munsår orsakas av ett vilande förkylning virus i datorn, och kommer att återkomma när viruset väcks. Detta kan orsakas av en förkylning eller ens stress. Du kan bota munsår och bli av med det obehag som de medför på bara en vecka. Men är förebyggande alltid det bästa botemedlet och du bör hålla kroppen frisk och stressfri att slippa munsår
1.
Överväg att använda några hem rättsmedel så fort du känner att känna obehagliga stickningar inuti munnen eller i ansiktet. Aldrig scratch ett munsår eftersom den innehåller miljontals bakterier som endast kommer att sprida och göra saken värre.
2.
Hålla området rent genom att använda en mild tvål och engångstrasa med varmt vatten. Torka med en annan engångstrasa. Applicera vaselin på området och sedan tvätta händerna.
3.
Håll bensylalkohol tillgängliga. När du tror att du får ett munsår, blöt bomull tippade kompresser i alkohol och tillämpas på området två gånger om dagen. Återanvänd inte en tuss utan kasta den efter användning.
4.
Häll trollhassel i en disponibel kopp och njuta en bomullspinne i trollhassel. Badda witch-hassel på området och göra sig av med använda kompresser omedelbart.
5.
Lägg en blöt svart te tepåse på munsår i 5 minuter och upprepa detta varje timme. Te innehåller en syra som kallas garvsyra som kommer att befria de sår.
6.
Häll lite olja tea tree på spetsen av en bomullspinne och tillämpa den på och runt munsår området.
7.
Tvätta området med ett engångstrasa och väteperoxid. Om öm har redan utvecklat peroxiden kommer att bubbla, men inte att bränna. Torka området med annan engångstrasa.
8.
Applicera lite acitracin och diperodon HCL salva med en bomullspinne på munsåret området och låter det torka. Kassera provstickan direkt efter att du använder den.
9.
Ansök väteperoxid till området innan sängen och ett tjockt lager av gel-typ armarna deodorant med hjälp av en bomullspinne. Låt inte deodorant för att få i munnen. Endast använda varje gång pinnen och kasta bort.

Tips och varningar


 • Om du använder ett läppbalsam, klipp av den slut efter varje användning när du är förkyld ont så du inte sprider bakterier.
 • Använd pappershanddukar när du har en kall och kassera dem efter en användning.
 • Om du fortsätter att få munsår som inte läker inom en vecka, se din läkare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.