hur man kan öka trombocyter genom att äta

Benmärgen är "fabrik" som producerar trombocyter i din kropp. Ett lågt antal blodplättar innebär att din kropp kan ha ett svagt immunförsvar och inte har tillräckligt med blod-koagulering förmåga.Vissa mediciner, kemoterapi, vissa sjukdomar och nedsatt immunförsvar, Systemet kan sänka ditt antal blodplättar. I de flesta fall kan vila och bra matvanor öka din blodplättar
1.
Byt fett och olja med hälsosamma oljor som fiskleverolja, linfrö olja eller valnötsolja innehåller Omega -3 fettsyror. Dessa oljor är ännu bättre kokta. Valnötsolja och linfrö olja gör fantastiskt salladsdressing
2
Öka mängden tonfisk och lax i din kost. . Dessa livsmedel är rika på omega-3 fettsyror, har få kalorier och är en utmärkt källa till protein och järn. Färsk tonfisk och lax är att föredra framför konserverad, men burk är att föredra framför att utelämna dessa två fisk från kosten.
3.
Tillsätt flera portioner av gröna bladgrönsaker varje dag. Dessa inkluderar sallat, spenat, broccoli, grönkål och grönkål, som alla är höga i antioxidanter. Om du kan äta dessa grönsaker rå, det är bäst, men det är bättre att äta dem kokta snarare än att undvika dem. Försök FÖRVÄLLNING dem att behålla så mycket av de näringsämnen som möjligt.
4.
Inkludera hallon, blåbär, Boysenbär och björnbär samt andra bär till din diet. Dessa frukter är fulla av fytonäringsämnen som ökar hälsan i allmänhet och bygga trombocyter specifikt.
5.
Äta färska tomater så ofta som möjligt. De innehåller antioxidanten lykopen, vitaminer, mineraler och resveratrol. Alla dessa ämnen är nödvändiga för god hälsa.
6.
Lägg fettsnåla rött kött till din diet. Lever är en fantastisk källa för vitaminer och järn. Om du kan utveckla en smak för det, kommer ditt blod att hälsosammare för det. Magert nötkött nedskärningar är också rik på järn och annat blod-stärkande näringsämnen.
7.
Presentera potatisskal, äpplen (valfri färg), rödbetor, squash och rödbetor gradvis i din kost. Innehåller näringsämnen som kommer att förbättra din trombocyter, dessa livsmedel bygga upp förråd av näringsämnen i dina ben "märg.

Tips och varningar


 • Lägg livsmedel gradvis om du är ovana att äta någon av de rekommenderas livsmedel.
 • Tala om för din läkare om du har sår eller blåmärken som verkar ta en onormalt lång tid att stoppa blödningen eller bota.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.