hur man kan övervaka barn urinblåsans tryck

Blåsan är en stretchig, muskulärt organ som fungerar för att lagra eller tömma urin. Spädbarn eller barn med urinblåsan sjukdomar, neurologiska sjukdomar eller sängvätning frågor kan gynnas av barn urinblåsans tryck övervakning. Medan blåskontroll problem inte alltid visar på en allvarlig sjukdom, kan flera urinblåsans tryck övervakningsutrustning hjälpa till att fastställa orsaken till den onormala urinblåsans funktion. Föräldrar eller vårdgivare bör rådfråga en barnläkare eller barn urolog innan du väljer en pediatrisk övervaka blåsa tryck.

Övervakning Pediatric urinblåsans tryck


1.
Köp en in-home urinblåsans tryck övervakningsenhet. En tryckmätare använder ren intermittent kateterisering att mäta urinblåsans tryck före och efter urinering. Enligt urologi experter vid Loyola University Medical Center i Illinois, är i hemmet blåsa tryckövervakning ett exakt och billigt sätt att ofta identifiera barn urinblåsans tryck.
2.
Boka tid med en pediatriska urolog för biofeedback. Videospel fascinerar ofta barn, och biofeedback terapi använder ett datoriserat spel att lära barn hur man kopplar av bäckenbottenmuskulaturen som används för urinering. Elektroder på barnets höfter och skinkor svara när blåsan är full och efter barnets brytning. Biofeedback övervakar förändringar i urinblåsans tryck för att hjälpa barn improve blåskontroll.
3.
Begär urodynamik test. Under detta förfarande, tomrum patienten helt och får lokalbedövning. Förfarandet ger urolog för att övervaka urinblåsans tryck när en kateter fyller den tomma blåsan med saltvatten. Slutligen urinerar en dator visar förändringar i tryck som barnet så att läkaren kan se hur urinblåsan fylls och töms i enlighet med nervsystemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.