kwell lotion fakta

Kwell lotion är en medicin som innehåller lindan, ett insektsmedel som används för att behandla skabb. Lindan är ett giftigt ämne som har visat sig orsaka kramper, cancer och även död. Kwell lotion är tillgängliga genom recept bara

Fördelar

Kwell lotion är föreskrivna för skabb hos patienter som inte haft lyckade resultat med säkrare mediciner, eller som inte kan använda säkrare läkemedel. I dessa fall kan läkarna tycker att Kwell är skabb-dödande fördelarna överväger riskerna.

Risker

Användning av Kwell har varit ansluten till anfall, cancer och död. Spädbarn, äldre personer, personer som väger mindre än 110 pounds, och de som har en underliggande sjukdom är särskilt känsliga för komplikationer från Kwell.

Du bör också veta

Om du har ordinerats Kwell lotion, informera din läkare om eventuella underliggande medicinska tillstånd du har. Följ läkarens anvisningar uttryckligen. Om du har frågor om korrekt användning av Kwell, tar inte på någonting, kontakta din läkare. Kwell lotion och alla andra mediciner som innehåller lindan för utvärtes bruk endast. Det är mycket viktigt att Kwell (lindan) är inte intas genom munnen. Till exempel, om ditt barn är en tumme-sucker och förskrivs Kwell lotion, måste du täcka ditt barns händer på ett sådant sätt som förhindrar honom från att sätta tummen i munnen. Använd läkare godkända handskar vid användning Kwell. Tvätta händer och kläder efteråt. Det finns många fler varningar om denna produkt, kontakta din läkare och noggrant läsa all litteratur som finns med förskrivning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.