metoder för ögat motion

Det finns ett antal metoder för ögat övning som marknadsförs för att förbättra synen för användaren, men framgången register över sådana metoder är blandade. . Trots löften eller ens garantier utvecklare av sådana metoder, är deras effektivitet i tvisten genom professionella optiker och andra.

Bates Metod

Bates metod är bland de mest kända metoderna för öga motion i Förenta staterna, och skapades av och uppkallad efter ögonläkare William H. Bates. Den består främst av avkopplande ögonen med hjälp av olika muskelrörelser och ögonlocket positioner. Metoden primära teknik innehåller en övning som kallas palming där med händer, täcker du båda ögonen med handflatorna. Du Placera inte någon press på dina ögon, medan på samma gång du inte låter något ljus i. motion efterlyser titta runt i mörkret ett par minuter eller så, sedan öppna ögonen, och om det är dagtid, gå ut i solen en stund

sola Metod

En annan Bates teknik är det sola metod, då du arbetar med en ständig källa av ljus -. vanligtvis solen om du är utomhus, eller en skrivbordslampa på 60 till 100 watt om du är inomhus. Med slutna ögon, ansikte du ljuskällan och sakta röra huvudet från sida till sida. Efter ett par minuter, låt dig ditt huvud slutar direkt mot ljuskällan en stund medan du fortfarande håller ögonen stängda. Efteråt använder du palming metod eller solbada metoden igen, om du känner att det är nödvändigt, enligt Bates. Liksom palming har sola Metod effektivitet ifrågasätts.

Se klart Metod

se klart metod, som bygger delvis på Bates metod, är en teknik som innebär stimulering av ögat muskler via en mängd olika övningar, inklusive utsläppande växelvis varmvatten-och kallvatten-dränkta handdukar över ögonen, massage öga och versioner av Bates palming och solar metoder. Metoden, som skapades av en grupp av personal ögonvård som kallar sig American Vision Institute, har allmänt kritiserats för ineffektiva. En konsument bedrägeri stämningsansökan lämnades in mot institutet 2005. Från och med augusti 2010 var det emellertid full tydligt se metod program fortfarande tillgängliga på institutets officiella hemsida.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.