naturliga hudutslag behandlingar för ringworms

I motsats till sitt namn, Ringorm -. Uppmanade också tinea capitis eller tonsurans tinea-är inte en infektion av en mask, utan snarare en svamp. När det kommer i kontakt med mänsklig hud, följer ringorm svampen axeln av hår, att festa på talg fann olja i hårsäckarna. Det finns många husgeråd och växtbaserade ämnen som finns naturligt svampdödande, och som sådan kan ge lätt ringorm lättnad.

Växtoljor

Tea tree-olja är en eterisk olja med potenta svampdödande egenskaper. Applicera ett par droppar till de drabbade områdena med vadd eller en bomullspinne upp till tre gånger dagligen. Natural Health Ezine rapporterar att tea tree-olja har visat sig vara ännu effektivare än aktuell antimykotisk krämer, så länge det tillämpas innan håret börjar falla ut. Vitlök olja har också visat sig vara effektivt mot ringorm. Antingen med vitlök olja eller en färsk krossad kryddnejlika, vända sig direkt till infektionsplatsen upp till två gånger dagligen.

Vinäger

Vinäger kan användas för att döda ringorm svamp, men det bör spädas innan det appliceras på huden . Blöt en duk i en lösning som är tre delar varmt vatten till en del vinäger, och gäller för det drabbade området som en komprimera, ett par gånger varje dag. Denna metod är för utvärtes bruk. Konsumerar ättika gör ingenting för att behandla ringorm smitta

inre och aktuella korrigerande åtgärder

Samtidigt som ättika behandling fungerar bara lokalt, fungerar papaya ringorm behandling oavsett intas eller används på huden . Färsk papaya kan tillämpas för infektion webbplats två gånger dagligen tills huden är helt läkt. Samtidigt bör äta färsk papaya dagligen också hjälpa till att läka infektionen. Den naturliga egenskaper papaya gör det till ett all-around immun booster.

Aloe

Använda färsk aloe vera gel kan både stoppa infektionen och hjälpa till att läka huden, och kan användas ofta under dagen. Detta beror på aloe, känd som en hud napp, även innehåller antimikrobiella och sammandragande egenskaper. Klipp upp en ny blad, tillämpa den exponerade insidor till utslag. Med en cirkelrörelse, gnugga aloe på huden tills den är helt absorberad.

Torkning och Exfoliering metoder

Ringorm består, liksom många svampar, inom områden som är varmt och fuktigt. Genom att exfoliera döda ytan huden och hålla området rent och torrt, kan den tid som smittan drastiskt kortas.

Förebyggande

Medan många barn kontraktet ringorm från husdjur som råkar vara smittade, kan de avtal den från andra barn. Om en person i ett hushåll kontrakt ringorm, är det viktigt att se till att de inte delar kläder med andra barn innan det tvättas. Också de inte ska dela säng eller sängkläder, handdukar, eller ens borstar håret med andra barn. Regelbundna handtvätt-särskilt efter kontakt med infekterade huden-kommer också att bidra till att förhindra spridningen av ringorm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.