omedelbar hem rättsmedel för vätskeansamling

vätskeansamling uppstår av olika skäl. Mediciner eller variationer av hormoner kan orsaka vätskeansamling. Inte dricka tillräckligt med vatten gör att våra kroppar att tro att de behöver för att behålla vatten. Förändringar i våra kroppar såsom graviditet eller sjukdom kan orsaka att kroppen ska hålla fast vid vatten. Oavsett anledning, rättsmedel finns tillgängliga för att bekämpa och minska vattenretention.

Massage

Massage svullna områden i kroppen som fötter och vrister. Har en kompis eller partner tryck på huden uppåt och försiktigt massera området. Fortsätt växelvis trycka och massera i fem till tio minuter. Trycka och massera det drabbade området återställer blodcirkulationen, så att vattnet kan flöda från området.

Vatten

Kroppen behåller vatten när den tror att den inte får tillräckligt, vilket resulterar i vätskeansamling. Dricka sex till åtta glas vatten om dagen hjälper kroppen att inse att det har tillräcklig tillgång på vatten och släpper vatten från kroppen. Begränsa koffeinhaltiga drycker och välja koffeinfritt istället.

örtteer

Örtte hjälpa till att befria kroppen av överflödigt vatten. Lägg 2 tsk. av torkade persilja i en mugg med kokande vatten och låt dra i två till tre minuter. Persilja är ett naturligt vätskedrivande som håller kroppen från att behålla vätska.

Isklampar

Kylklampar minska svullnad och påsar i samband med vätskeretention, vilket möjliggör bättre blodflöde. Wrap en kylklamp i en tunn handduk och lägg på svullna området i fem minuter. Massera området efter att ta bort isen pack för att påskynda blodflödet till området.

Limit Natrium

Titta mat etiketter för mängden natrium som finns i dem. Livsmedel såsom lunch kött och konserver innehåller stora mängder natrium som kan orsaka vätskeansamling. Använd örter i matlagning och strö mat med peppar i stället för salt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.