piptobak alternativ

Det är inte lika vanligt som rökning, är piptobak används fortfarande av dem som föredrar att röka en pipa framför andra former av tobak. Vissa människor tror att röktobak från ett rör är ett säkert alternativ till tuggtobak eller rökning, men det är inte sant. Piptobak innehåller fortfarande cancerframkallande ämnen som har sagt att orsaka hälsoproblem.

Andra former av tobak

Ofta använder andra former av tobak är ett alternativ till rökning tobak från en pipa. Några tidigare piprökare föredrar att röka cigaretter eller cigarrer när jag försöker att ge upp piptobak. Andra föredrar att inte tändas alls och börjar tuggtobak som ett alternativ. Oberoende av sätt att använda tobak, ingen av dem är ett säkert alternativ. Cigaretter och cigarrer är lika farligt som rökning piptobak. Tuggtobak har andra möjliga faror med det, såsom mun och svalg cancer.

hålla upptagen

Några piprökare skulle föredra att inte använda tobak alls. I dessa fall är röka cigaretter, cigarrer eller tuggtobak inte ett alternativ till röka pipa. Istället tuggar på tandpetare eller suga på klubbor ofta hjälper processen att sluta röka. Dessutom, lägga pussel, läsa en bok eller göra någon annan slags hobby eller aktivitet som utövar kan ta rökarens sinne. Vissa piprökare föredrar att hålla ett tomt rör i munnen för den psykologiska fördelen av att kunna hålla röret, men faktiskt inte röka ut något av det.

Herbal Smoke

Ett alternativ till piptobak är växtbaserade rök. Växtbaserade rök ersätter piptobak med örter som citronmeliss, mynta, vise (Salvia), gråbo och malört. Dessa örter innehåller inte nikotin och är därför anses vara säkrare än piptobak, tuggtobak eller tobak som finns i cigarrer och cigaretter. Växtbaserade rök finns i olika smaker och kan enkelt köpas från leverantörer på Internet. Växtbaserade rök smaker kan blandas för att skapa en ny smak.Även om detta alternativ inte innehåller nikotin, rökning fortfarande bär sina egna risker. Röken från växtbaserade rök tros påverka lungorna under en längre tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.