rekommenderas diabetiker monitorer

Blodsocker bildskärmar erbjuder många fördelar för människor som lever med diabetes. Även om det finns många typer av diabetes monitorer att välja mellan, är det ofta svårt att avgöra vilken som är bäst. Vissa saker bör beaktas när man köper en skärm-användarvänlighet, kostnad, noggrannhet, underhåll och testtid.

FreeStyle Navigator-systemet

består av tre delar: givare, sändare och mottagare, är detta övervakare utformad att ständigt spela in glukos nivåer för att hantera och bättre din diabetesvården. Systemet är avsett för personer 18 år och äldre. Med en inbyggd sensor kan bildskärmen bäras i upp till fem dagar. Larm ljuder om en plötslig ökning eller minskning av blodsockernivåer. Enligt "Diabetes Health Journal," den FreeStyle Navigator-systemet "är det enda system som erbjuder kontinuerlig glukosmätning avläsningar varje minut och den innehåller en inbyggd FreeStyle meter för praktisk kalibrering (minst 4 kalibreringar som behövs under en fem dagar ) och bekräftande blodprov glukos. "

Sju Plus

Seven Plus är en trådlös enhet utformad för att förenkla din diabetes. Som nämnts i" Diabetes Health Journal, "den här enheten" skryter om sina små och flexibla sensor med en rund form, som avser att flex och röra sig som kroppen gör. "Det rekommenderas för en aktiv livsstil som det är kompakt. Den mäter blodsockernivån på en 24-timmars basis, sju dagar i veckan. Systemet ger dig glukosvärden var femte minut. Det är liknar ett GPS-system eftersom det visar var blodsockernivån har, vad de nu är och var de är på väg. Sju Plus hjälper till att behålla blodsockernivån i ditt målområde.

Guardian REAL-Time

Guardian REAL-Time bildskärmen visar en aktuell avläsning av glukos nivåer på sin skärm. Det låter dig ställa in automatisk registrering tider från 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 minuter. Systemet har tre justerbara alert-låg och hög varningar, förändringstakten varningar och prediktiv varningar. Dessa varningar arbete så det finns gott om tid för reaktion om blodsockervärden är för höga eller låga. Baserat på konsumenten recensioner på MiniMed. com, "81% sig mer nöjda med sin glukoskontroll. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.